• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.08.2019

15:10

MESI, RONALDO ILI VAN DAJK? Odluku donosi i Milojević!

Crvena zvezda

MESI, RONALDO ILI VAN DAJK? Odluku donosi i Milojević!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da će se u dogovoru sa članovima iz stručnog štaba doneti odluku o glasanju za najboljeg fudbalera UEFA iz prošle sezone u konkurenciji Virdžila van Dajka, Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, ali i da se ne slaže po kriterijumu da defanzivci i napadači budu u "istom košu"

Milojević, u društvu 80 trenera prošlosezonski učesnika Lige šampiona i Lige Evrope, ima pravo glasa, ali kako je priznao do sada nije razmišljao o tome.

- Moram da se konsultujem sa saradnicima jer imaju više informacija. Ne znam za koga bih glasao. Razdvojio bih to, glasanje za najboljeg defanzivca, vezistu i napadača. Ovako je kao u basketu, ne može da se meri centar i plej. Jako je teško odabrati, neka budu sva trojica - rekao je Milojević.

On je objasnio da su Mesi i Ronaldo, dobitnici pet Zlatnih lopti, ipak popularniji od van Dajka i ostalih igrača na "povučenijim" pozicijama.

TRENERA ZVEZDE POGODILI KOMENTARI! Milojević: Neka ostane da sam ja SREĆNIK!

- Mesi i Ronaldo su kod nas fenomenalni igrači, godinama unazad pokazuju da vrhunski nivo. Opet, imao sam prilike da vodim ekipu protiv Van Dajka, sjajnog defanzivca. Neke stvari u životu ne mogu da se mere. Napadači daju golove, navijači ih vole i najpopularniji su. Defanzivac 90 minuta dobar posao radi i pogreši kod gola, onda ne leži navijačima, a napadač postigne gol u produžecima, a pre toga nista ne uradi i bude heroj - objasnio je Milojević.

Odluka o nasledniku Luke Modrića sa titulom najboljeg fudbalera Evrope biće doneta 29. avgusta na žrebu za Ligu šampiona u Monaku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija