• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2019

09:05

ZVEZDIN ADUT IZ SENKE ZA JANG BOJS! Tomane: Hoću gol i u Evropi!

Crvena zvezda

ZVEZDIN ADUT IZ SENKE ZA JANG BOJS! Tomane: Hoću gol i u Evropi!

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Tomane ističe da je radostan zbog debitantskog gola, i to pobedonosnog u duelu sa crveno-belih sa Spartakom u Subotici (3:2)

- Izuzetno sam srećan što sam već na drugoj utakmici u Crvenoj zvezdi postigao gol, to je za napadača jako bitno. Veliki deo posla uradio je Gajić koji je sa desne strane poslao sjajan centaršut, a ja sam u padu uspeo da dođem do lopte i zatrese mrežu glavom. Bio je to izuzetno važan trenutak, imali smo manje od deset minuta da još jednom preokrenemo. Napadali smo tokom cele utakmice, Spartak je odigrao dobro, tako da mi je drago što su navijači mogli da uživaju u sadržajnoj fudbalskoj predstavi - rekao je Tomane.

(VIDEO) KAO IBRAHIMOVIĆ! Strašna golčina Zvezdinog klinca!

Značila mu je podrška sa tribina.

Atmosfera je bila fantastična, malo ekipa ima tako sjajnu podršku na gostovanjima kao Zvezda. Puna gostujuća tribina i pesma koja nije prestajala nosili su nas na terenu. Zaista su nam dali snagu da preokrenemo i izađemo iz meča kao pobednici.

Već u sredu sledi prvi meč protiv ekipa Jang Bojsa.

Znam da svi još pričaju o fenomenalnoj završnici u Kopenhagenu, ali mi smo se okrenuli narednom izazovu. Znamo da bi nam dobar rezultat u gostima doneo miran revanš pred našim navijačima i zato ćemo se maksimalno fokusirano pripremati za tu utakmicu. Ekipa me je odlično prihvatila, dobro radimo na treninzima i nadam se da ću uskoro zatresti mrežu i u Evropi - rekao je Tomane.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija