• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2019

15:09

(FOTO) PALI SE MAŠINA! Zvezda počela pripreme za narednu sezonu, igrači pokazali zavidne rezultate na testiranjima!

Crvena zvezda

(FOTO) PALI SE MAŠINA! Zvezda počela pripreme za narednu sezonu, igrači pokazali zavidne rezultate na testiranjima!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde započeli su pripreme za novu sezonu okupljanjem jedne grupe igrača, saopštio je srpski i regionalni šampion

Kako se navodi, prva od tri grupe prvotimaca okupila se u prostorijama ordinacije ’’Vita Maxima’’ na Čukarickoj Padini, gde su obavili detaljne preglede, analize i testiranja pod nadzorom klupskog lekara Nebojše Mitrovića.

Prvu grupu predvodio je kapiten Branko Lazić, a pored njega tu su bili i Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Stratos Perperoglu, Nemanja Nenadić, Boriša Simanić, Filip Čović i Majkl Odžo.



Kako stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana, svi igrači su pokazali zavidne rezultate na testiranjima jer su pored zasluženog odmora, pauzu između dve sezone iskoristili i za individualan rad, sledeći plan koji im je pripremio strucni štab.

Prvi trening zakazan je za četvrtak, a pripremne utakmice započinju već 1. septembra.

U utorak i sredu će još dve grupe igrača obaviti neophodna testiranja i preglede, a do kraja tekuće nedelje očekuje se da sastav Zvezde bude kompletan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija