• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2019

22:54

(VIDEO/FOTO) ZVEZDIN REMI PROTIV JANG BOJSA! Liga šampiona se vidi iz Beograda, Garsija i Degenek pogodili, penal oduzeo pobedu

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) ZVEZDIN REMI PROTIV JANG BOJSA! Liga šampiona se vidi iz Beograda, Garsija i Degenek pogodili, penal oduzeo pobedu

Podeli vest

Hrabri fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv Jang Bojsa 2:2 (1:1) u Bernu u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona

Pobeda protiv jako kvalitetne ekipe Jang Bojsa bila je nadomak ruke, ali je skrivljeni penal učinio da se crveno-beli u Beograd vrate sa i dalje prilično povoljnim rezultatom, koji im uliva mnogo optimizma u revanšu.

Krenulo je prilično loše. Već u sedmom minutu Asale se ušetao između linije Zvezdine odbrane i savladao Borjana za rano vođstvo domaćih.

Činilo se da će ova noć u Bernu biti košmarna za sastav srpskog šampiona, ali se situacija potpuno promenila kada je iz jednog bezazlenog kornera koji je izveo Marko Marin u 28. minutu Miloš Degenek zatresao mrežu domaćih.

Ovaj gol dao je vetar u leđa crveno-belima koji su do odlaska na odmor mogli da dođu i do vođstva da je Marin u 36. minutu pogodio zicer kada ga je Mateo Garsija spojio sa golom.

U istom ritmu je nastavljeno i drugo poluvreme, a mnogobrojne "delije" na stadionu Švajcarska bacio je u trans Garsija golom za vođstvo Zvezde u 47. minutu.

Od toga trenutka pa do kraja meča domaći su preuzeli ritam meča ugrožavajući gol Borjana. Sve je to bilo uglavnom jalovo i činilo se da će mreža Zvezdinog golmana ostati mirna, ali je u 76. minutu Boaći nespretno reagovao i srušio protivničkog igrača, a rezervista Oaro rutinski pogodio sa penala.

Do kraja meča domaći su jurišali ka trećem pogotku, najbolji priliku su imali u 84. minutu preko Oaroa, ali je Gobeljić izbacio loptu sa gol linije i rezultat je ostao isti.

Crveno-beli na osnovu svega prikazanom imaju razloga da budu zadovoljni pred revanš koji se igra za šest dana u Beogradu.

JANG BOJS - CRVENA ZVEZDA 2:2 (1:1)

Strelci: Asale u 7. i Oaro u 76. minutu za Jang Bojs i Degenek u 18. i Garsija u 47. minutu za Crvenu zvezdu.

Stadion: Stade de Suisse (Bern). Sudija: Dani Mekel.

JANG BOJS: Von Bolmos, Lotomba, Lustenberger, Zesiger, Garsija (od 67. Janko), Siero (od 58. Fasnaht), Pereira, Moumi Ngamaleu, Ebišer (od 73. Oaro), Asale, Nsame.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Degenek, Pankov, Rodić, Kanjas, Ivanić, Garsija (od 55. Žander), Vukanović (od 86. Petrović), Marin, Boaći (od 77. Tomane).

Kraj

90+3. minut - Solidan pokušaj Ivanića, lopta odlazi preko gola.

90. minut - Igraće se još pet minuta u Bernu.

89. minut - Kao osice kruže igrači Jang Bojsa i stvaraju prilike pred golom Borjana. Poslednjih pola sata su apsolutno u znaku domaćih.

84. minut - Velika šansa za Jang Bojs. Odlično je skočio Oaro, ali je Gobeljić izbacio loptu sa gol linije.

76. minut - GOOL! Jang Bojs stiže do izjednačenja 2:2. Rezervista Oaro je iskoristio penal nakon što je Boaći srušio igrača domaćih u kaznenom prostoru.

72. minut - Nova šansa za Jang Bojs. Rezervista Fasnaht je šutirao preko gola.

66. minut - Period igre koji je u znaku domaćih. Ebišer je pokušao sa distance, a Borjan je odbio loptu u korner.

64. minut - Lepa šansa za Jang Bojs. Asale je vrlo loše reagovao i šutirao pored gola u vrlo izglednoj situaciji.

60. minut - Raspalio je Rodić loptu, ali je ona otišla preko gola. Zvezda pola sata pre kraja meča drži sve u svojim rukama.

47. minut - GOOL! Zvezda vodi 2:1. Strelac je Mateo Garsija nakon što se odlično snašao na drugoj stativi posle centaršuta Gobeljića.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Poluvreme

45+3. minut - Pokušao je Degenek ponovo posle prekida, ali ovo je bilo mnogo lošije nego kod gola.

38. minut - Sporna situacija na meču. Ričmond Boaći je prvi stigao do lopte, srušio ga je golman Jang Bojsa, ali je sudija samo odmahnuo rukom.

36. minut - Šteta! Odlična šansa za Marina koji je sjajno bocnuo golmana Jang Bojsa, ali je jedan defanzivac domaćih intervenisao i izbacio loptu sa gol linije.

 

 

26. minut - Kakve intervencije Borjana. Dva puta je Zvezdin čuvar mreže skinuo odlične šanse za domaće. Najpre posle udarca glavom, a zatim i posle sjajnog šuta van šesnaesterca.

20. minut - Nedugo nakon gola Degeneka okušao je udarac i Mateo Garsija, ali se mreža domaćih nije ponovo zatresla.

18. minut - GOOL! Crvena zvezda posle samo osam minuta stiže do izjednačenja. Miloš Degenek se najbolje snašao posle kornera i glavom matirao Von Bolmosa.

 

 

10. minut - Nova šansa za Jang Bojs. Sjajno ubacivanje iz drugog plana Aebišera, ali je ovaj igrač loše zahvatio loptu i šutirao preko gola.

7. minut - GOOL! Domaći vode 1:0. Bio je ovo brzopotezni mat igrača Jang Bojsa i vrhunska egzekucija Asalea. Borjan je bio nemoćan. Asale su ubacio između dvojice Zvezdinih štopera, iza leđa Radovana Panokova i gol je bio neminovan.

 

2. minut - Slobodan udarac za Jang Bojs. Garsija je centrirao, ali je Borjan odbio loptu u polje. Nešto bolji početak domaće ekipe, koji su i u najavi meča predočili da će krenuti ofanzivno.

1. minut - Počeo je duel u Bernu.

20.59 - Igrači obe ekipe su izašli na teren. Navijači Jang Bojsa su napravili odličnu koreografiju.

20.43 - Ostalo je još samo malo do početka meča. Boks sa Zvezdinim navijačima će biti pun.

 

 

20.30 - Igrači Zvezde vrše poslednje pripreme pred start meča protiv Jang Bojsa.

20.27 - Trenutak kada igrači Crvene zvezde dolaze na stadion u Bernu.

 

20.16 - Ostalo je još 45 minuta do početka meča.

Foto: Tanjug

 

19.46 - Ne baš lepe slike sa ulica Berna na nešto više od sat vremena do početka utakmice. Najpre je oko 18 sati došlo do incidenta u kome su učestvovali najvatreniji Zvezdini navijači, a zatim je na putu za stadion viđena krv.

(VIDEO) JEZIVO! Ovde su prošli navijači Zvezde - krv na ulicama Berna

19.14 - Poštovani čitaoci, dobro veče i dobro došli na naš blog posvećen prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona gde srpski šampion Crvena zvezda gostuje ekipi Jang Bojsa.

HAOS! Brutalna tuča "delija" u Bernu, policija pucala u vazduh!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spanija nije priznala Kosovo a

pre 4 godine

Trener Zvezde je jako los.Izvodi golhetera,ptekida ritam igre...naredjuje búnker,cak muy centarfor pravi penal... Ume da pozira i da slaze neke face,ali,nema pojma! Isto je uradio protiv Liverpula,za malo da upropasti mec...

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59