• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2019

20:24

(VIDEO) BILO JE PAKLENO! Snimak brutalne tuče "delija" u Bernu!

Crvena zvezda

(VIDEO) BILO JE PAKLENO! Snimak brutalne tuče "delija" u Bernu!

Podeli vest

Veliki incident... Navijači Crvene zvezde potukli su se u Bernu kada je korteo krenuo, a sada se pojavio i snimak

Nije do kraja jasno sa kim su se "delije" tukle. Do haosa je došlo u blizini ustanove za lečenje od droge. Policija je pucala u vazduh i bilo je baš turbulentno.

"Delije" su korteom išle do stadiona Jang Bojsa, a ova incident dogodio se odmah pošto je masa krenula na utakmicu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Nema sta...Bas hrabro...20 na jednog jadnika...Ovima nije u glavi sta je UEFA uradila Partizanu ili se nadaju u veze u pomenutoj organizaciji...Videcemo..

Gogi

pre 4 godine

Ovo se desilo van stadiona a oni kaznjavaju samo za desavanja na stadionu...Dal' ce da kazne Jang Bojs zbog toga sto je pogodjena zenska iz Zvezdinog PR -a hoce malo sutra...

pro1oop

pre 4 godine

Hahaha a jest ih isprepadao pucanjem u vazduh... Čovjek nije obaviješten da je to ovde češće nego grom. Niko ni mrdnuo nije hahah prejako

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija