• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2019

18:55

NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE ZA MEČ SEZONE! Zvezda bi mogla da proda 170.000 karata za Jang Bojs!

Crvena zvezda

NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE ZA MEČ SEZONE! Zvezda bi mogla da proda 170.000 karata za Jang Bojs!

Podeli vest

Nema sumnje da će "Marakana" ovog utorka biti krcata kada u Beograd stigne Jang Bojs. Zvezda ima 2:2 iz Berna te je očekuje utakmica sezone pred punim tribinama o čemu govori i nezapamćeno interesovanje za ovaj meč

 

Prema procenama iz Ljutice Bogdana Zvezda bi za ovaj meč mogla da proda oko 170.000 ulaznica što pokazuje da je interesovanje veće nego pre dve godine kada je Krasnodar stigao na "Marakanu", a Zvezda tražila povratak u elitu. Ni prošlogodišnja grupna faza Lige šampiona nije zasitila "delije" koje se nadaju još jednoj uspešnoj sezoni.

VELIKO POJAČANJE ZA ZVEZDU PRED JANG BOJS! Crveno-beli dočekali lepe vesti!

Na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" ovog petka će biti prodato između 20.000 i 25.000 karata, a sve karte bi mogle da planu do sutra popodne, najkasnije u nedelju ujutru. Crvena zvezda je u prodaju pustila između 41.000 i 42.000, dok je ostalo rezervisano za sponzore i vlasnike sezonskih ulaznica. Takođe, kapacitet je kao i uvek kada su u pitanju ovako velike utakmice nešto umanjen, pa je maksimalan kapacitet negde oko 52.000 gledalaca.

Ekipa Vladana Milojevića je iz Berna donela više nego aktivan rezultat (2:2), pa su navijači s razlogom optimistični. Ipak, Jang Bojs je pokazao da je više nego ozbiljan tim, ali Švajcarci će pred 11 protivničkih igrača na terenu imati još jednog naspram sebe, a to je prepuna Marakana.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija