• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2019

11:16

NE PLAŠITE SE, NIJE JANG BOJS LIVERPUL! Džajić poslao jaku poruku igračima pred meč sezone!

Crvena zvezda

NE PLAŠITE SE, NIJE JANG BOJS LIVERPUL! Džajić poslao jaku poruku igračima pred meč sezone!

Podeli vest

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić u razgovoru za Sportki žurnal rekao je da veruje da će Zvezda izboriti plasman u Ligu šampiona

- Slažem se da je mnogo velika utakmica, ali bilo je i biće ih još ovde! Ne bi trebalo da se sve pretvori u nenormalan pritisak. Znam koliko je ulaznica moglo da se proda, da je potraživanje višestruko prebacilo kapacitet, ali to nije nikakva novost. Zvezda je veliki klub, ima navijački potencijal i uvek je mogla da napuni stadion. Puno mi je srce što je na evropskom nivou -   istakao je legendarni Dragan Džajić za Žurnal.

Legenda crveno-belih hrabri  ekipu pred utakmicu na "Marakani".

Jang Bojs ima tim za respekt, ali nije ime da te preplaši. Nije to Liverpul! Švajcarski fudbal napreduje, to je činjenica, međutim, nema razloga za strah.

Odgledao je Džajić uživo utakmicu u Bernu, a bio je uz ekipu i u Kopenhagenu.

- Rezultat iz Berna je super. Rekao sam i pred prvu utakmicu da će se rešavati u revanšu. Imali su svoj ambijent i teren koji im odgovara, ne verujem da će na našem stadionu imati toliko kornera i skraćenih udaraca. Važno je da nemaju priliku za toliko centaršuteva. Imaju određenu nezgodnu brzinu u napadu, ali može i naša ekipa da napravi problem njihovoj odbrani, videćemo kako će da se snađu pred krcatim tribinama.

ZVEZDA PRODALA VEZISTU PRED UTAKMICU SEZONE! Crveno-belima 500.000 i procenti!

(VIDEO) MUŠEMA LIGE ŠAMPIONA PRED 50.000 "DELIJA"! Zvezda protiv Jang Bojsa za istoriju i 25 miliona evra!

Crvena zvezda će sigurno biti učesnik grupne faze evropskog takmičenja posle tri godine.

Objektivno, Zvezda je u ove tri sezone postigla više nego što se očekivalo. Napreduje, igra kontinuirano u Evropi, sve su to razlozi za zadovoljstvo. Nikada se ne bi trebalo zadovoljavati i znam kako se razmišlja u ovako velikom klubu - zaključio je Dragan Džajić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija