• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2019

12:07

ZVEZDA RUŠI SVE PRED SOBOM! Fudbaleri šampiona Srbije oborili su sopstveni rekord i ispisali istoriju!

Crvena zvezda

ZVEZDA RUŠI SVE PRED SOBOM! Fudbaleri šampiona Srbije oborili su sopstveni rekord i ispisali istoriju!

Podeli vest

Krenula je Crvena zvezda opet najtežim putem, od prvog kola kvalifikacija i opet šokirala svet, a ispunila san navijačima, ponovo će igrati u društvu velikana

Ne može po finansijama srpski šampion da se meri sa velikanima poput Real Madrida, PSŽ-a, Mančester sitija, Bajerna, Barselone...Ali, ne igraju milioni. Veće je srce Zvezdinih junaka od svih miliona. 

MILOJEVIĆ OTKRIO! Evo šta je trener rekao igračima Zvezde pred meč protiv Jang Bojsa!

STIŽU EVRI, A IGRAČIMA PREMIJE! Evo koliko će dobiti svaki fudbaler Zvezde

Odigrali su nerešeno 1:1 protiv Jang Bojsa u revanš meču plej ofa kvalifikacija za Ligu šampiona i tako se, posle 2:2 iz prvog meča, plasirali u najelitnije evropsko takmičenje. Ostala je neporažena Zvezda na svom stadionu i tako poslala poruku rivalima.

Nije na domet podsetiti, da su i pre tri sezone crveno-beli krenuli od prvog kola kvalifikacija i uspeli da uđu u grupnu fazu Lige Evrope i izborili šesnaestinu finala. Potom, prošle sezone, Zvezda je postala jedini klub koji je uspeo da od prvog kola kvalifikacija uđe u Ligu šampiona. Tada, izabranici Vladana Milojevića su izgubili samo dva od 17 mečeva na evropskoj sceni.

(VIDEO) SVE SE TRESLO! Ovako Pavkov i Borjan đuskaju uz Jami!

JANG BOJS POLOMIO ZUBE NA ZVEZDI! Švajcarci DEPRESIVNI I OČAJNI posle utakmice u Beogradu!

Crveno-beli su sada oborili sopstveni rekord. Krenuli su od 1. kola kvalifikacija i dva puta u nizu ušli među najbolje klubove Evrope preko Suduve, Helsinkija, Kopenhagena i Jang Bojsa.

 

 

Trener Vladan Milojević i dalje ima savršen učinak u evropskom kvalifikacijama - svih 12 puta je prošao dalje.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija