• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2019

13:23

BALKAN PODRHTAVA! ČEKA MEČ ZVEZDA - DINAMO! Ovo su najteža i najlakša grupa koju crveno-beli mogu da dobiju u LŠ!

Crvena zvezda

BALKAN PODRHTAVA! ČEKA MEČ ZVEZDA - DINAMO! Ovo su najteža i najlakša grupa koju crveno-beli mogu da dobiju u LŠ!

Podeli vest

Srbija će drugu godinu zaredom imati predstavnika u Ligi šampiona, Crvena zvezda će ponovo igrati u eliti, pa navijači jedva čekaju četvrtak, 18 časova i žreb u Grimaldi Forumu u Monaku

Nakon mečeva koji su na programu u sredu uveče znaćemo i tačne šešire, ali i već sad znamo kako će 99 odsto izgledati.

Zvezda je u šeširu zajedno sa Lilom, Atalantom, moskovskom Lokomotivom, Genkom, Galatasarajem, Lajpcigom i verovatno Slavijom iz Praga i sa njima nije moguć susret.

Ali, zato jeste sa nekim od "divova" iz prvog šešira u kome su: prvak Evrope Liverpul, Čelsi, Barselona, Mančester Siti, Juventus, Bajern, Pari Sen Žermen i Zenit iz Sankt Peterburga, kao i u drugom: Real Madrid, Atletiko Madrid, Borusija Dortmund, Napoli, Šahtjor, Totenhem, Benfika i verovatno Ajaks.

PROSINEČKI NA ŽESTOKIM MUKAMA: Zvezda - Dinamo? Uh, ne pitaj me to!

ŠVAJCARCI PLAČU I KUKAJU! Direktor Jang Bojsa ljut na UEFA: Posle se pitate zbog čega gosti ne vole da dolaze u Beograd!

U trećem šeširu su malo slabiji rivali koje naravno nikako ne smeju da se potcene: Lion, Bajer Leverkuzen, Salcburg, Olimpijakos, Valensija, Inter, Dinamo Zagreb i verovatno Klub Briž. 

Nije malo onih koji priželjkuju konačno duel Zvezde i Dinama, prvi posle raspada bivše države. Ali, ma koliko bi bio atraktivan, bilo bi bolje izbeći taj meč jer bi najmanje bilo reči o fudbalu. Nije nemoguće da dođe i do sudara braće, Olimpijakos je Zvezdin bratski klub. Mnogi priželjkuju Salcburg koji je bio Zvezdina žrtva prošle godine u Ligi šampiona. 

Iz prvog šešira, Zvezda se nada "sponzoru", Zenitu, takođe Gaspromovom klubu. Ako izvuče nekog drugog od nosilaca biće novi spektakl na "Marakani". Liverpul je bio prošle godine, posle šamara na "Marakani" sada je žedan krvi, pa je bolje da zaobiđe Beograd ove sezone. Ali tu su još: Barsa, Siti, Juventus, Bajern, PSŽ, Čelsi - strašne ekipe. 

JANG BOJS POLOMIO ZUBE NA ZVEZDI! Švajcarci DEPRESIVNI I OČAJNI posle utakmice u Beogradu!

SILA! ZVEZDA JE SEZONU POČELA NA 88. POZICIJI! Evo gde je sada srpski šampion na UEFA listi!

Drugi šešir! Real i Atletiko su ale, Borusija Dortmund, Totenhem i Napoli su takođe moćni timovi. Ajaks je mogući rival u ovoj grupi, ali bi možda srpskom šampionu najviše odgovarala Benfika.

Što se trećeg šešira tiče, pomenuli smo Dinamo iz Zagreba, opcija koja ne bi odgovarala Zvezdi je i Inter, dok su potencijalni rivali još Valensija, Bajer, Salcburg, Olimpijakos, najverovatnije Klub Briž...

Važno je napomenuti, ako Zvezda izvuče Zenit, sa Šahtjorom ne može, ako izvuče "rudare", onda otpada Lokomotiva Moskva u slučaju da bude u trećem šeširu.

Najteža grupa

1. Mančester siti
2. Real Madrid
3. Inter
4. Crvena zvezda

Najlakša grupa

1.Zenit
2.Benfika
3. Bridž
4. Crvena zvezda

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija