• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2019

15:28

AEK HOĆE ZVEZDI DA UKRADE MILOJEVIĆA! Trener šampiona Srbije otvoreno o odlasku sa "Marakane"!

Crvena zvezda

AEK HOĆE ZVEZDI DA UKRADE MILOJEVIĆA! Trener šampiona Srbije otvoreno o odlasku sa "Marakane"!

Podeli vest

Vladan Milojević će dve godine uzastopno sa Crvenom zvezdom igrati u grupnoj fazi Lige šampiona

Bez premca je najuspešniji strateg crveno-belih u ovom veku, pa je malo reći da je ispisao stranice istorije srpskog šampiona.

Pre samo nekoliko meseci bilo je blizu odlaska iz Ljutice Bogdana 1a. Njegove uspehe pomno prate u Grčkoj. U razgovoru za tamošnji portal Sport FM, pokušao je da obrazloži način na koji je uspeo da ostvari ono što je pre njegovog dolaska u Crvenu zvezdu delovalo nezamislivo.

- Nismo mogli da kažemo da to očekujemo. Ali ja sam osoba koja jako veruje u svoj posao. Smiren sam i verujem da uz božju pomoć možemo uspeti. Stvari su išle vrlo dobro. Nije bilo lako kada smo došli, ali uz pomoć mojih kolega i navijača, koji su jedni od najboljih na Balkanu, uspeli smo sve ovo do danas - kazao je Milojević.

DUŠAN TADIĆ RASPAMETIO "DELIJE": Dajte nam Zvezdu, IMA FANTASTIČNE NAVIJAČE!

DAJTE NAM DINAMO! Usijanje na "Marakani" - Evo kada je žreb i protiv koga sve može šampion Srbije!

Ove sezone o Ligi šampiona samo se potajno maštalo.

Borjan je jedan od najboljih u Evropi

Fudbalska javnost, pa čak i ona u Grčkoj izdvaja Milana Borjana kao jednog od igrača koji su najzaslužniji za Zvezdine uspehe. 

- Slažem se sa vama, jedan je od najboljih golmana Evrope. U najboljim je godinama i svaki meč je pod pritiskom. Reprezentativac je Kanade i ima mnogo toga da pruži.

Želeli smo da uđemo u evropska takmičenja. Vrlo je teško ući u Ligu šampiona, znali smo da će biti teško jer poslednjih godina nismo uspevali u tome. Letos smo imali samo dve nedelje odmora, to sve čini stvari još težim. Ponosan sam na ono što smo uspeli, mislim da smo jedni tim koji je uspeo to da učini drugu godinu zaredom, počevši od prvog kola kvalifikacija.

Otkrio je trener šampiona Srbije i tajnu uspeha.

Za nas je cilj prvenstvo, ali je ulazak u Ligu šampiona sjajna stvar. Ponekad ne mogu ni sam da shvatim kako to radimo. Zajedno radimo strastveno tokom čitave godine. Pokušavam da izgradim ljudske odnose, razgovaram o svemu. Ne znam kako to radimo, ali uspevamo. Za mene su ljudski odnosi najvažniji, mislim da to pravi osnovnu razliku.

 

 

Grci napominju priče oko interesovanju AEK-a za srpskog stratega.

- Imam ugovor sa Crvenom zvezdom i želim da ostanem ovde. Ne razmišljam o tim stvarima u ovom trenutku - jasan je Milojević.

Milojević nema nikakvih želja na žrebu u Monaku.

- Ne želim da biram. Znam da ovde žele da vide velike zvezde. Koji god tim da dođe, mi znamo da nećemo biti favoriti, Ali nije nas briga za to. Važno je to što smo se pridružili takvim klubovima, od sada ćemo uživati u tome. Ne bojimo se nikog i sigurni smo da nikome nećemo biti lak protivnik. Sakupljamo iskustva, baš kao i ja sam. Upoznao sam Klopa, Tuhela, Anćelotija...

MILOJEVIĆ ČUDOTVORAC, DONEO ZVEZDI MILIONE! Trener crveno-beli najzaslužniji za sjajne rezultate kluba!

(FOTO) SUDBINA ILI NEŠTO DRUGO? Da li je Zvezda još u junu pogodila rivala u grupnoj fazi Lige šampiona?

Olimpijakos je mogući protivnik.

- Zašto da ne? U fudbalu postoje rad i borba. Ne priznajem poraz u fudbalu. U njima samo možete da učite.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija