• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2019

22:57

KOLAROV RASPAMETIO "DELIJE", sa Jovičićem slavio ulazak u Ligu šampiona!

Crvena zvezda

KOLAROV RASPAMETIO "DELIJE", sa Jovičićem slavio ulazak u Ligu šampiona!

Podeli vest

Borbeni vezista Crvene zvezde Branko Jovićić neće moći da igra u grupnoj fazi Lige šampiona, ali veruje da će se na teren vratiti još bolji i jač.

Odličnim igrama Jovičić je započeo novu sezonu. U prvom kolu Superlige Srbije postigao je pogodak protiv ekipe Javora, međutim  povreda ga je sprečila da nastavi sa sjajnim partijama i odvojila ga sa terena na duži period.

Vratiću se jači

Teško je bilo da gledam saigrače u kvalifikacijama za Ligu šampiona bez mogućnosti da im pomognem, ali njihova želja i volja za uspehom sigurno će mi dati snage da se vratim bolji i jači 
Branko Jovičić

Na utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija, Jovičić je u finišu utakmice doživeo tešku povredu ukrštenih ligamenata. Posle dodatnih lekarskih pregleda utvrđeno je da je neophodna operacija, međutim loše vesti nisu ga obeshrabrile.

ZVEZDA NA POJAČANJA POTROŠILA 6.500.000 EVRA! Srpski šampion zbog Lige šampiona odrešio kesu!

(ANKETA) DA LI JE 12.000 MNOGO ZA TRI UTAKMICE LIGE ŠAMPIONA? Evo šta kažu iz Crvene zvezde, a šta vi mislite?

Borbeni vezista nakon samo pet dana od utakmice sa Helsinkijem uspešno je operisan u Rimu na jednoj od najpoznatijih svetskih klinika za ovu vrstu povrede. Oporavak je nastavio u Italiji a od pre nekoliko dana počeo je sa laganim treninzima.

- Želim da se zahvalim klubu, stručnom štabu i saigračima jer su mi obezbedili sve što mi je potrebno u ovom trenutku, pružali podršku i učinili da lakše prebrodim težak period iza mene. Veliku zahvalnost dugujem i Aleksandru Kolarovu koji je bio uz mene tokom boravka u Rimu i pružio pomoć. Sa njim sam gledao utakmice Crvene zvezde, zajedno smo se radovali uspehu našeg kluba – otkrio je Jovičić za sajt kluba.

GROM IZ VEDRA NEBA! Zvezda donela važnu odluku u vezi Lige šampiona!

ZVEZDIN SPISAK ZA LŠ! Na ove igrače Milojević računa u eliti!

Prvi deo oporavka posle operacije odradio je Jovičić u Rimu.

- Bilo je izuzetno teško zbog načina na koji sam se povredio kao i zbog trenutka kada se povreda desila. Prva faza oporavka posle operacije je uvek izuzetno psihički i fizički teška, međutim usredsređen sam na oporavak kako bih se što pre vratio na teren kako zbog sebe tako i zbog celog tima. Teško je bilo gledati saigrače u kvalifikacijama za Ligu šampiona bez mogućnosti da im pomognem, ali njihova želja i volja za uspehom sigurno će mi dati snage da se vratim bolji i jači – istakao je Jovičić.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija