• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2019

18:33

NE SKAČITE SALETU NA GRBAČU! Tomić posle poraza od Španije: Nije smak sveta izgubiti jednu utakmicu!

Crvena zvezda

NE SKAČITE SALETU NA GRBAČU! Tomić posle poraza od Španije: Nije smak sveta izgubiti jednu utakmicu!

Podeli vest

Trener KK Crvene zvezde Milan Tomić stao je u odbranu svog kolege, selektora košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića, čiji su izabranici poraženi u nedelju od Španije

Srbija je zabeležila rutinske četiri pobede na Mundobasketu, ali se okliznula pred prvim većim izazovom, što je rezultiralo porazom od Španije pa su navijači već počeli da sumnjaju u uspeh "orlova".

SVAKA ČAST, VASO! Naš plej i pored velike tragedije odlučio da ostane sa reprezentacijom u Kini, igraće protiv Argentine!

Prema rečima trenera Crvene zvezde, čiji je tim u nedelju uveče savladao Mornar u prijateljskom meču, nema razloga skakati selektoru Đorđeviću na grbaču.

Izgubili smo jednu utakmicu i evo baš kada sam došao na ovaj meč, odmah su tu bile konstatacije da nismo baš nešto igrali... Pa jednu utakmicu smo izgubili. Do sada nismo nijednu. Treba da podržimo našu reprezentaciju i da je podržavamo do kraja. Nije smak sveta posle jedne izgubljene utakmice. Igramo protiv Argentine u četvrtfinalu, možemo da pobedimo, ali nemojte odnah da skačemo. Mi imamo ovde taj poriv kada se izgubi jedna utakmica da se odmah navalimo na Saletovu grbaču. Sale je dobar trener, reprezentacija je odlična, svi treba da podržimo tim - rekao je Tomić.

ĐORĐEVIĆ OŠTRO PRED ARGENTINU: Ono da se ne sudi Jokiću, takvom igraču? To je nemoguće!

On nije zadovoljno dočekao pitanje o tome da li će Zvezda dovesti još nekog igrača do starta sezone.

To je sastav Zvezde za ovu sezonu. Fali nam Ognjen Kuzmić, znate svi šta se tu desilo. Ne mogu tačno da kažem u narednih koliko dana, ali i on će se prikljuciti timu i to će biti to - izjavio je Tomić i dodao da još ne kad će se Kuzmić priključiti timu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija