• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.09.2019

15:05

PRED INĐIJU! Miloje još ne misli na Bajern, trener Zvezda najavio i jedan DEBI!

Crvena zvezda

PRED INĐIJU! Miloje još ne misli na Bajern, trener Zvezda najavio i jedan DEBI!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred meč sa Inđijom u 8.kolu Superlige, rekao je da ekipa spremno dočekuje prvi meč posle reprezentativne pauze

- Vraćamo se obavezama posle reprezentativne pauze. Iskoristili smo je na najbolji mogući način. U četvrtak na treningu sam video skoro sve igrače i svi su u trenažnom procesu. Nadam se da će do utakmice sa Inđijom svi biti spremni, od nedelje na sve ću moći da računam. Mali problem imamo sa Gobeljićem i mislim da će mu povreda biti vrlo brzo sanirana. Ostali su uspeli da se odmore i psihički i fizički, a dobro smo i radili. Spremni smo do sledeće pauze, čeka nas mnogo obaveza i u Superligi i u Evropi - rekao je Milojević.

On je istakao i da očekuje zanimljivu utakmicu.

- Inđija zaslužuje da bude u Superligi, ima kontinuitet i dosta dobrih rezultata. Trener i moj kolega Srđan Blagojević vodi specifičnu ekipu koja i voli da igra fudbal i igra na rezultat. Očekuje nas zanimljiva utakmica i pozivam navijače da dođu u što većem broju, da se zagrevamo za sve što nas čeka u narednom periodu.

"ZVEZDAŠI", MIRNO! Fudbaleri Crvene zvezde posetili Vojsku Srbije!

Milojević je govorio i o Radživu Van la Pari, poslednjem pojačanju crveno-belih.

- La Para dolazi iz "ful" takmičenja. Njegovo fizičko stanje je jako dobro, spreman je i nema problema. Očekujemo da debituje i da se uklopi u našu igru polako.

Bio je naš cilj u prelaznom roku i hvala Mitru Mrkeli i Zvezdanu Terziću, učinili su sve da ga dovedemo. Ciljali smo ga kao pojačanje na krilu. Sve ostalo zavisi od njega. Nadam se da će uspeti da nam pomogne", rekao je on i dodao:

- Da li ćemo menjati način igri? Dobili smo novu formu u ofanzivnoj trećini sa pojačanjima, dobili smo igrače prema željama i sada je na njima da opravdaju to što su dovedeni.

Šef štručnog štaba crveno-belih rekao je da u timu vlada dobra atmosfera i da svi žele da igraju.

- Svi žele da igraju i to me posebno raduje. Videćemo u skladu sa onima koji su imali dugačka putovanja za koji ćemo se sastav opredeliti. Vratio se i Borjan... Degenek je trenirao u četvrtak, oni su adaptirani i pored dalekih putovanja i vremenskih zona, sve je u redu. Ne znači mi lično da li ćemo igrati u petak ili u subotu, mislimo samo na Inđiju trenutno - zaključio je Milojević.

Meč između Crvene zvezde i Inđije igra se sutra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić"

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija