• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2019

14:17

NIKO KOVAČ BOLESNO MRZI SRBE I ZVEZDU: Nabijte im 10 komada i odučite ih od fudbala!

Crvena zvezda

NIKO KOVAČ BOLESNO MRZI SRBE I ZVEZDU: Nabijte im 10 komada i odučite ih od fudbala!

Podeli vest

Mržnja Hrvata prema Srbima izbila je u prvi plan čak i pred utakmicu Bajerna i Crvene zvezde u Minhenu u prvom kolu B grupe Lige šampiona (sreda, 21.00, RTS 1)


Trener Bajerna, Hrvat Niko Kovač, nekadašnji selektor "kockastih", pokazao je otvoreno koliko mrzi Srbe. Ustašama je naravno malo potrebno da ta mržnja i animozitet prema našem narodu ispliva na površinu, a još kada se radi o Crvenoj zvezdi...

Srpski šampion im je posebno trn u oku. Ne mogu da smisle klub sa "Marakane". 

Kovač je imao posebnu uvertiru pred dvoboj sa Beograđanima. Na skandalozan način je motivisao svoje pulene. Održao im je bolestan govor. 

PANIKA U NEMAČKOJ ZBOG "DELIJA"! Vanredne mere, marice, rigorozne kontrole, novinare držali duže od sat vremena!

VELIKI PEH ZA ZVEZDU! Crveno-beli oslabljeni, bez Rodića na "Alijanc areni"!

 

- Nabijte im 10 komada, a ni tada nemojte stati. Odučite ih od fudbala - poručio je Kovač igračima pred meč sa Srbima.

Ali, nije tu stao. Uradio je nešto što je šokiralo i Nemce. Na sraman način je potcenio pulene Vladana Milojevića. 

Besramni Kovač je otkazao poslednji trening. Poslao je igrače kući. Misli da će izaći lako na kraj sa crveno-belima... Tako je mislio i Liverpul prole sezone. A, Pavkov mu je spakovao dva komada. Obrazi još bride. 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bgd

pre 4 godine

Gde vi tu vidite nacionalnu mržnju? Da sam trener Bajerna, isto bih rekao.

Konstatacija

pre 4 godine

Odakle vama ta informacija sta im je rekao? Ne palite vatru bespotrebno a covek je bar ispred novinara govorio biranim recima i sa postovanjem o Zvezdi.

Krojf

pre 4 godine

Dokaz? Imate li dokaz video snimak neki da je to rekao?

Dobrodosli u Beograd

pre 4 godine

Pa bato ima revans.Gobeljic ce biti spreman.

GoM

pre 4 godine

Čovek je pre dve godine sasvim lepo trenirao tim sa 3 Srbina (Ajntraht Frankfurt) i sva trojica su lepo napredovala za vreme njegovog mandata. Jeste li sigurno proverili da je čovek ustaša i da mrzi Srbe.

Normalan čovek

pre 4 godine

Niko Kovač stvarno mrzi nas Srbe to je dokazao tako što je u Frankfurt dovukao tri Srbina Jovića,Gaćinovića i Kostića i sva trojica su mu igrala u prvih 11 i nosili igru,sram ga bilo eto šta je uradio nama Srbima i koliko nas mrzi!

Bure

pre 4 godine

Malo je deset komada.Niko imas ekipu koja vredi 18x vise!,,,,

Andrej

pre 4 godine

Zvezdo pokori Minhen i "spakuj" napaćenom Niki otkaz

Dejan

pre 4 godine

Jedno je motivisati a drugo ne postovati... Pujdanje iz licnih razloga je ne profesionalizam.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija