• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

17.09.2019

19:21

NIKAD NISAM OSTAVIO UTISAK PLAŠLJIVOG ČOVEKA! Milojević pred Bajern: Daćemo poslednji atom snage, ali život će i posle Minhena ići dalje

Crvena zvezda

NIKAD NISAM OSTAVIO UTISAK PLAŠLJIVOG ČOVEKA! Milojević pred Bajern: Daćemo poslednji atom snage, ali život će i posle Minhena ići dalje

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ne strahuje do eventualnog debakla na gostovanju Bajernu iz Minhena budući da su i mnogo kvalitetnije ekipe gubile na "Alijanc Areni"

Zvezda u sredu uveče gostuje Bajernu u Minhenu, što će biti najteže gostovanje crveno-belih i pomalo podseća na ono pre godinu dana u Parizu kada je šampion Srbije doživeo ubedljiv poraz od PSŽ-a.

Milojević ne strahuje da će se ponoviti ovaj scenario.

Nisam davao povod da mislite da se nečega plašim. Fudbal je igra od 90 minuta, posle toga život teće dalje. Bajern je fenomenalna ekipa, sa prevelikom istorijom na svetskom nivou. Mi ćemo da damo poslednji atom snage, a o svemu ostalom možemo da pričamo posle utakmice - rekao je rekao je Milojević.

Prema njegovim rečima, sam ulazak u Ligu šampiona je nešto najlepše što je kao trener mogao da doživi.

- Sigurno da smo jako srećni i zadovojni ostvarenjem cilja i ulaskom u Ligu šampiona. Mi smo ekipa koja je od početka kvalifikacija radila ne bi li došla u Ligu šampiona. To je nešto najlepše što moćete da doživte i kao trener i kao klub - rekao je Milojević i progovorio o pritisku:

- Tad smo imali pritisak. Imam respekt prema svim ekipama, sve ostale ekipe su jako dobre. Mi treba da izađemo, odigramo, damo sve od sebe. Igramo protiv renomiranog protivnika, pretedenta na trofej ove sezone. Prepuštam ulogu favorita svim ekipama u grupu. Izaći ćemo i dati maksimim i videti koliko je dovoljno za povoljan rezultat - rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Znači podrška legendi

Crveno-belima je pred meč protiv Bajerna stigla podrška bivšeg igrača Vladimira Jugovića, a Milojević je naveo da to znači njegovim igračima.

Mnogo nam znači podrška svih igrača iz čuvene generacije, svakog dana dobijamo podršku. Meni i igračima to mnogo znači, lepo je videti legende koje nas sada prate - rekao je Milojević.
 

Kako je naveo, osim Milana Rodića svi ostali igrači će biti spremni za nadmetanje sa Bavarcima.

- Osim Rodića za čiju povredu smo mislili da nije velika, a ispostavilo se da rezultati nisu bili sjajni, svi ostali igrači su spremni. Svaki igrač zaslužujue da se nađe u prvih 11, a videćemo za koga ću se odlučiti - rekao je Milojević.

Crvena zvezda je eliminisala Bajern u polufinalu Kupa šampiona 1991. godine, ali Milojević se ne obazire na istoriju.

- Ja sam neko ko voli istoriju, ali istoriju bi trebalo ostaviti tamo gde jeste. Nema potrebe da dodatno motivišem igrače, samo činjenica da ćemo igrati protiv ovakvog protivnika je dovoljna - rekao je Milojević. 

Crveno-beli su posle konferencije na kojoj je prisustvovao i kapiten Marko Marin odradili trening, a duel protiv Bajerna na programu je u sredu sa početkom od 21 sat.

Vlada Jugović

Sigunro da znači, ne samo do igrača nego od čoveka. KAo i od svih drugih igrača. Meni i igračima to znači puno. Lepa je stvar čuti te legende koji prate ove momke. U svakom slučaju dosta znači. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sada cemo videti

pre 4 godine

Sada i derbi sa Partizanom ce pokazati kakav si stvarno trener.Ja bi Vulica i Petrovica pustio od starta jer Petrovic prgav jak,Vuluc ima sut dobar.No sta bude bice izgubis li obe lepo se povuci i dovedite Blagojevica iz Indjije super trenera.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija