• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

18.09.2019

09:36

BAJERN JE VELIKI FAVORIT, ZVEZDI NEĆE BITI LAKO! Prosinečki sanja novo čudo, ali...

Crvena zvezda

BAJERN JE VELIKI FAVORIT, ZVEZDI NEĆE BITI LAKO! Prosinečki sanja novo čudo, ali...

Podeli vest

Robert Prosinečki, legenda Crvene zvezde, pred duel sa Bavarcima (sreda, 21.00, RTS 1) u Ligi šampiona prisetio se čuvenih utakmica protiv Bajerna

- Kao i svi njeni navijači, voleo bih da Zvezda ostvari dobar rezultat. Ipak, moramo da budemo realno u priči o Bajernu. Taj tim je bez konkurencije u Nemačkoj i jedan od najboljih u Evropi. Dolaskom Kutinja, Perišića i još nekih pojačanja, u Minhenu sigurno razmišljaju o najvećim dometima, pa Zvezdi nikako neće biti lako. Nema sumnje da su Bavarci veliki favoriti u ovom meču - rekao je za Alo Prosinečki.

NEBO SE OTVORILO, STADION JE EKSLODIRAO....Crveno-beli prave čuda! Zvezdaši hoće reprizu 1991. godine!

(FOTO) MOĆNA PORUKA ZA "DELIJE" NA ĆIRILICI! Bajernov ljuti rival uz zvezdaše u Minhenu!

 

Nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde se prisetio i dvomeča sa Bajernom u polufinalu Kupa evropskih šampiona 1991. godine.

Bila je to jedna od ključnih utakmica u našim karijerama, ali i za Zvezdu jedan od najvećih uspeha. Za pobedu u Minhenu i kasniji odlazak u finale vezuju me divne uspomene. Lepi trenuci, nema šta, ostvarili smo vrhunski rezultat. Posebna motivacija nam nije bila potrebna. Igrali smo protiv jednog od najvećih klubova u Evropi. Bio je san igrati na Olimpijskom stadionu i na njemu pobediti Bajern. Sećam se i da je bilo mnogo naših navijača u Minhenu - rekao je Prosinečki.

Hvali nekadašnji trener rezultate crveno-belih poslednjih godina.

Nemam vremena da pratim sve utakmice, ali gledao sam bitne u kvalifikacijama, Kopehhagen, Jang Bojs. Zvezda je napravila čudo samim ulaskom u Ligu šampiona, to je velika stvar za imidž kluba. Ne zaboravimo i finansijski aspekt koji mnogo znači. Takođe, crveno-beli sada imaju kontinuitet, dva puta Liga šampiona i jednom Liga Evrope za tri sezone, to su velike stvari za klub.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija