• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2019

22:04

IGRALI SMO HRABRO, BILO JE OVO TEŠKO GOSTOVANJE! Trener Zvezdinih omladinaca zadovljan remijem protiv Bajerna!

Crvena zvezda

IGRALI SMO HRABRO, BILO JE OVO TEŠKO GOSTOVANJE! Trener Zvezdinih omladinaca zadovljan remijem protiv Bajerna!

Podeli vest

U okviru prvog kola Omladinske Lige šampiona, juniori Crvene zvezde su remizirali u Minhenu protiv domaćeg Bajerna (0:0). Šef stručnog štaba talenata rođenih 2001. i 2002. godine Slavoljub Đorđević ističe da je zadovoljan i rezultatom i borbom koju su njegovi izabranici danas prikazali

- Zadovoljan sam i rezultatom i velikom željom koju sam video kod igrača na današnjem susretu. Dali su sve od sebe, nisu se štedeli na terenu i pokazali su da su hrabri, kao i da imaju jak karakter, a to je ono što krasi naš klub. Ovo je bilo veoma teško gostovanje, Bajernovi omladinci su odlični, a mi smo imali probleme sa povredama, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan. Igramo na dva fronta, sledeću utakmicu u Evropi smo domaćini i borićemo se kao i do sada da predstavljamo Crvenu zvezdu na pravi način – rekao je Đorđević.

(VIDEO) TURČIN PROVOCIRAO "DELIJE" U MINHENU! Navijači Zvezde skinuli dres simpatizeru Galatasaraja!

Crveno-beli su imali svoje prilike, ali utisak je i da se na drugoj strani terena, svojim odbranama istakao Andrija Katić.

- Katić je sjajno branio, ali nije jedini koji je dobro odigrao. Moram da pohvalim ceo tim, svi su bili na visini zadatka i kada je tako, onda „iskoči“ pojedinac. Danas je to bio Katić, sutra će biti neko drugi – završio je Đorđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija