• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2019

23:18

DA JE MARIN POGODIO BILO BI DRUGAČIJE! Degenek veruje da je Zvezda mogla do boljeg rezultata u Minhenu!

Crvena zvezda

DA JE MARIN POGODIO BILO BI DRUGAČIJE! Degenek veruje da je Zvezda mogla do boljeg rezultata u Minhenu!

Podeli vest

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek nije bio zadovoljan porazom od Bajerna i kako je istakao misli da su crveno-beli zaslužili više u prvom kolu Lige šampiona na "Alijanc areni"

Štoper Crvene zvezde imao je malu posekotinu na licu nakon meča koju je zaradio usled velike borbe sa igračima Bajerna.

(FOTO) HRVAT ODUŠEVIO MILOJEVIĆA! Kovač čekao trenera Zvezde kako bi se pozdravio sa njim pre meča u Minhenu!

- Nisu bitne posledice. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo sa ovakvim rezultatom. Oni su dobra ekipa, ali imali smo i mi naše šanse. Da je onaj šut Marina ušao bilo bi drugačije. Ovo nam je dobra škola za dalje. Ne mogu da grešim dušu, mislim da smo odigrali dobar meč - rekao je Degenek za "Arenu sport" posle meča.

Foto: Tanjug/AP

Zvezda nije pravila toliko broj faulova kao prošle sezone protiv Pari Sen Žermena, ali je odbrana popustila u bitnim momentima.

- Ne moraš uvek da praviš faul. Dobro smo se kretali, čuvali gol. Primili smo golove na neiskustvo. Hvala navijačima što su došli u ovakvom broju, a hvala i saigračima na velikoj borbi - kaže štoper i dodaje:

- Da nismo primili dva gola na bezvezan način moglo je biti drugačije. Mi smo u nekim segmentima igre bolji od Bajerna, u nekim nismo. Biće bolje - zaključio je Degenek.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
a da su

pre 4 godine

уместо две пречке и једне стативе и два пута избачене лопте са гол линије они дали голове било би МНОГО другачије

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija