• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2019

10:50

PROBLEMI ZA ZVEZDU PRED DERBI! Milojević pred velikom odlukom!

Crvena zvezda

PROBLEMI ZA ZVEZDU PRED DERBI! Milojević pred velikom odlukom!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigraće 22. septembra od 18.00 161. po redu "večiti derbi" u Humskoj, a velike probleme pred bitan meč ima trener crveno-belih Vladan Milojević

 

Nisu u pitanju povrede, ali trenera Zvezde čekaju jako bitne odluke pred 161. susret sa Partizanom. Naime, zbog pravila Superlige i ograničenja stranaca neće moći svi planirani igrači da nađu svoje mestu među 18 koji će biti na raspolaganju u Humskoj.

ZVEZDA ĆE POBEDITI BAJERN NA "MARAKANI"! Bivši asovi kluba iz Ljutice Bogdana najavljuju bolje dane!

Na prvi pogled sigurno mesto u 161. večitom derbiju trebalo bi da imaju Marko Marin, Mateo Garsija i Hose Antonio Kanjas, što praktično znači da u ovom trenutku ima mesta za još samo jednog stranog igrača u starnih 11. S obzirom da je Brazilac Žander zadovoljio stručni štab srpskog šampiona u meču sa Bajernom, moglo bi da se očekuje da se i on nađe u startnoj postavi srpskog šampiona u Humskoj. U tom slučaju bi sve pozicije bile pokrivene, a iz startne postave izostali Boaći, Van Lapara, Tomane i Ben.

Foto: Tanjug

Ekipa iz Humske ima kraći fond igrača od Crvene zvezde, ali zato nema problema sa stranim igračima, pošto ih ima tačno četvoricu, a to su Asano, Natho, Sadik i Suma.

Videćemo kakva će biti odluka Milojevića. Verovatno ne treba očekivati Bena, ali će biti velike dileme između Boaćija, Van Lapare i Tomanea.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija