• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.09.2019

13:52

NEMA FAVORITA, PRESTIŽ JE NAJBITNIJI! Milojević pred derbi hvalio Partizan i otkrio ko je lider komšija!

Crvena zvezda

NEMA FAVORITA, PRESTIŽ JE NAJBITNIJI! Milojević pred derbi hvalio Partizan i otkrio ko je lider komšija!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je u utakmici sa Partizanom (nedelja, 18.00) najbitniji prestiž i naveo je da još ne zna za koja će se četiri stranca odlučiti

Nema favorita u derbiju, na utakmicama ovakvog nivoa. Na njima ne postoji ni prednost domaćeg terena. Nema veze ni ko ima bodovnu prednost. Prestiž je ovde najbitniji. Inače, utakmica je prvenstvena, donosi samo tri boda, nije Kup pa da odlučuje o trofeju - rekao je Milojević novinarima.

Zvezda će u nedleju u 18.00 igrati protiv Partizana u gostima u devetom kolu Super lige Srbije.

- Derbi je specifična utakmica, u kojoj se svaki dobar potez meri puta 10, a tako i loš. Nije isto kada igrač napravi grešku u bilo kojoj drugoj utakmici, u ovoj je sve pod većom lupom. Na kraju krajeva, tu postajete igrač, pokazujete veličinu i kakvo samopouzadnje imate da igrate takve utakmice -  kazao je Milojević.

 

 


Jedna od glavnih tema na konferenciji za novinare bila je ta za koje će se strance odlučiti u "večitom" derbiju, pošto je pravilo da samo četvorica mogu da budu u protokolu.

Milojević je naveo da još nije doneo odluku koja četiri strana igrača će uvrstiti u tim.

- Razgovarao sam sa njima još pre nekoliko kola, predočio sam im situaciju i oni su to shvatili. Jedino je moj izbor koga ću od njih upotrebiti za ovu utakmicu -  naveo je trener Zvezde.

 

 

PROBLEMI I DILEME PRED DERBI! Milojević bI mogao da ima brigu manje, ali ga čeka težak izbor!

SRBI SU LUDI! PARIZANOVA DECA OBIŠLA SVET! Atmosfera kakva se ne pamti u EVRO KUPOVIMA!

 

Foto: Tanjug/AP

 


Pohvalno je govorio o Partizanu.

- Partizan ima dobru ekipu. Ništa manje nije tako bilo ni prošle godine. Trener Savo Milošević je sada duže sa timom. Partizan je uvek Partizan - rekao je Milojević.

UEFA NE PRAŠTA! Zvezdi stigla još jedna kazna od evropske kuće fudbala!

POBEDA, POBEDA I SAMO POBEDA! Natho puca od samopouzdanja, preti "večitom rivalu!



Nije želeo da komentariše izjave pojedinih funkcionera Partizana, poput Miloša Vazure da misli da je Partizan u boljoj formi i dodao da svako ima pravo da kaže šta misli.

Upitan je za fudbalera Partizana Birbasa Natha, koji je dao dva gola nedavno AZ Alkmaru u Ligi Evropa i pokazao da je lider.

- Nije samo u Partizanu to pokazao, već i ranije u PAOK-u, Olimpijakosu i CSKA. Kapiten je reprezentacije Izraela, lider, igrač koji je doneo nešto novo Partizanu - kazao je trener Zvezde.

Milojević je rekao da želi da bude dobra predstava u svim segmentima, kako na terenu tako i van njega jer je "večiti" derbi utakmica koja privlači najveću pažnju.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
E moj Miloje

pre 4 godine

Sada ce sa vidimo kakav si strucnjak.Sreca te pratila i u Minhenu 2 precke i stativa.Igra ti ovaj traktorista Gobeljic,Kanjas nema pojma ,star,spor,Jovancic isto nula ,a neigra odlicni Vulic i Petrovic.Jevtovica stavi na desnog beka.A grobari uvek vas prebiju svaki derbi Zdjelar i Scekic naprave po 20 faulova i ti nemas resenje.Sutra izgubis,ostavka i Blagojevica dovesti.Zvezda nema igru sa tobom,samo se branimo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija