• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

22.09.2019

15:50

CILJEVA NEMA, IDEMO MEČ PO MEČ! Tomić dobio pitanje da li Zvezda ima najjači tim u poslednjih nekoliko godina, a njegova reakcija će oduševiti navijače!

Crvena zvezda

CILJEVA NEMA, IDEMO MEČ PO MEČ! Tomić dobio pitanje da li Zvezda ima najjači tim u poslednjih nekoliko godina, a njegova reakcija će oduševiti navijače!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, pred počteka nove sezone, rekao je da tim u ovoj godini nema ciljeva, već je plan da se ide utakmica po utakmicu

 

Tomić je odmah rekao da je zadovoljan učinjenim tokom priprema i to bez nekoliko standardnih prvotimaca.

(VIDEO) ZVEZDAŠI, KAKO VAM SE DOPADA? Predstavljen novi dres crveno-belih u kome će igrati u Evroligi, a jedna stvar baš upada u oči!

- Pripreme idu kako sam zacrtao na početku, tako da sam time zadovoljan. Svi momci i stručni štab rade dobro. Odigrali smo prijateljske utakmice u kojima smo mogli da vidimo na čemu još treba da radimo. Sve za sada ide dobro. Nemamo povređenih igrača osim Branka Lazića, koji je imao lakšu povredu. Sve ide po planu i spremamo se za Superkup - rekao je Tomić na konferenciji za medije u "Štark areni".

Aktuelni srpski i regionalni šampion sledeće nedelje počinje novu sezonu nastupom na Superkupu ABA lige, gde izabranici Milana Tomića brane trofej iz prošle sezone, a prvi meč odigraće sa Primorskom.

Foto: Privatna arhiva

- U Atini smo imali tri utakmice u četiri dana. Namerno sam napravio takav program da bi ekipu navikao da igra u takvom ritmu i da bismo bili što spremniji na Superkupu -  kaže trener Zvezde.

Tim sa Malog Kalemegdana u novu sezonu ulazi sa nekoliko novih igrača, ali je i okosnica tima iz prošle sezone ostala ista.

Trener Zvezde dobio je pitanje da li je ovo najbolji tim crveno-belih u poslednjih nekoliko godina, a njegov osmeh sigurno da će se dopasti navijačima.

- Sigurno je da smo želeli da sklopimo dobar tim i napravimo dobru hemiju, kao prošle godine. Sad da li je najbolji tim poslednjih godina ili nije... Biće teško, imaćemo oko 85 utakmica. Evroliga, ABA liga, naša liga... Idemo jedan po jedan meč, pa da vidimo dokle ćemo dogurati. Nema ciljeva, već idemo iz utakmice u utakmicu - zaključio je Tomić.

Zvezda je danas predstavila i četiri garniture novih dresova koje će tim nositi u nastupajućoj sezoni.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17