• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2019

22:27

IGRAČI NISU ISPOŠTOVALI MILOJEVIĆA! Mitar Mrkela otvoreno o Zvezdinom porazu od Partizana!

Crvena zvezda

IGRAČI NISU ISPOŠTOVALI MILOJEVIĆA! Mitar Mrkela otvoreno o Zvezdinom porazu od Partizana!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela tvrdi da su igrači najodgovorniji za poraz od Partizana (2:0), jer nisu ispoštovali ono što je trener Vladan Milojević tražio od njih

On kaže da igrači Crvene zvezde nisu ispoštovali dogovor sa Milojevićem, te da su imali pogrešan pristup na utakmici.

- Čestitao sam odmah nakon utakmice rukovodstu i stručnom štabu Partizana. Bolje su ušli u utakmicu, naša ekipa bez ikakve odgovornosti ušla u meč, igrači nisu ništa ispoštovali što je trener Milojević stavio pred njih. Mnogo puta smo igrali sa tri igrača u poslednjoj liniji. Milojević je neko ko je doneo mnogo toga Crvenoj zvezdi, odradio je mnogo veliki posao u poslednje dve godine. Doneo je apsolutno pravu odluku, lično sam prisustvovao sastancima pred utakmicu. Radi se o pristupu, koji nije bio dobar o straned naših igrača i nepoštovanju dogovora koji je sa Milojevićem postignut pre utakmice - rekao sportski direktor Crvene zvezde.

Takođe, dotakao se pogotka Crvene zvezde, koji je sudija poništio.

FSS MORA DA PROMENI OVO PRAVILO! Terzić: Kako da pariramo rivalima koji nemaju ograničenja stranaca!

- Stojim iza toga, jasno se vidi da je Crvena zvezda postigla regularan gol. Posle toga je Partizan postigao dva gola, mnogo toga se desilo u poslednjih 10 minuta, što je opredelilo utisak o kompletnom derbiju na stadionu Partizana - ističe Mrkela.

Sportski direktor crveno-belih dodaje da su on i Vladan Milojević imali sastanak sa igračima, gde su fudbaleri pretrpeli kritiku.

- Igrači su jutros na sastanku pretrpeli kritiku od trenera Milojevića i mene lično, a moram da kažem i da su bili samokritični. Poslednjih nekoliko godina vodi se hajka o svemu što Zvezda radi. Pravi sportski derbi se ipak završio kardinalnom greškom sudije. Mi smo igračima rekli da ne reaguju na sudijske odluke, baš da bismo smirili strasti. Igrači su bili korektni sa obe strane i doprineli su da ovaj derbi protekne onako kako treba - dodaje on.

(VIDEO) ZVEZDAŠI BESNI! Partizanu je u 154. derbiju priznat gol iz IDENTIČNE SITUACIJE kao kod Milunovićevog pogotka!

Mrkela je rekao i da svaki poraz boli, da je svakako najteži onaj u "većitom derbiju", ali da se iz njega mogu izvući važne pouke.

- Svaki poraz u Crvenoj zvezdi je bolan, naročito onaj koji se desi protiv najvećih rivala. Svaki je izazivao neke poremećaje, jednostavno fudbal je takav, nekad su porazi dobri i spuštaju vas na zemlju, čine vas budnim, verujem da ćemo izvući pouke - naglašava nekadašnji napadač crveno-belih.

Za kraj je rekao da ima apsolutno poverenje u Vladana Milojevića.

- To je neupitno. Mi smo se kvalifikovali u Ligi šampiona. U prvenstvu šest pobeda i samo jedan poraz. Milojevićeva pozicija. Misim da je najbolji trener, on je preuzeo odgovornost, ali mnogo više zameram igračima - završio je Mrkela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
E TAKO SE TO RADI

pre 4 godine

Е тако се то ради: ,,Кратко али јебитачно"!!!

Izbeglica iz Srbije

pre 4 godine

Podelite im dodatne bonuse za Inđiju,Bajern i Partizan. Siti ste vi zalutali čoveče na čelu sa tvojim trenerom i igračima. Drugačiji bi vi pristup imali svemu da ste gladni, i da su vam creva prazna,ovako vam se može a rukovodstvo vam to sve dozvoljava. Čuj pretrpeli kritike umesto da sa neradnicima postupate kao svaki privatnik što postupa. Prepišite malo od Tomića iz KK CZ ili Vujoševića,tako se to radi. Pedagozi i psiholozi vajni.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija