• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

24.09.2019

16:35

VUČELIĆU, SRAM TE BILO! Terzić brutalno odgovorio predsedniku Partizana: Pojma nemaš o fudbalu, samo spinuješ kao devedesetih!

Crvena zvezda

VUČELIĆU, SRAM TE BILO! Terzić brutalno odgovorio predsedniku Partizana: Pojma nemaš o fudbalu, samo spinuješ kao devedesetih!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić brutalno je odgovorio na optužbe predsednika Partizana Milorada Vučelića, a povodom tenzija koje su se rasplamsale nakon 161. večitog derbija!

Nakon Terzićeve konferencije da Vučelić i uprava Partizana "truju narod" usledio je odgovor prvog čoveka crno-belih koji je direktora Crvene zvezde optužio da koristi uličarske metode i da neće da prizna poraz.

U istom danu Terzić je ponovo reagovao i to mnogo žustrije nego dan ranije.

Šta da kažem na ovu Vučelićevu izjavu osim "Vučeliću sram te bilo". Sve što sam juče rekao na konferenciji za medije, Vučelić je danas to indirektno sam potvrdio. Potvrdio je da ništa ne zna o fudbalu i da zna samo da spinuje javnost kao što je to radio devedesetih kada je radio isto što i danas: lagao je ovaj narod - rekao je Terzić u razgovoru za "Telegraf".

TITULA ĆE BITI NAŠA! Vučelić optimista posle pobede u 161. "večitom" derbiju!

Terzić je potom demantovao da se igrači srpskog šampiona nisu bunili kada je Nemanja Milunović postigao gol u 70. minutu, a pogodak nije priznat zbog prethodnog faula Žandera nad Vladimirom Stojkovićem.

On kaže da se Zvezdini igrači nisu bunili kada im je poništen gol!?? Znači njemu je jedino merilo da li je Zvezdin gol regularan, ili ne, to da li su se naši igrači bunili. A trener Milojević je posebno tražio od svojih igrača da se ne raspravljaju sa sudijom i da poštuju njegove odluke. Očigledno da Vučelić svojim igračima daje drugačije instrukcije pa očekuje da oni "skaču" na sudije. To mu je jedini argument. A nema svoje oči pa da vidi ono što je videla čitava Srbija: da je Zvezda opljačkana i da nam je poništen čist gol, što je sinoć jednoglasno potvrdila i sudijska komisija FSS. Da Zvezdi nije poništen gol, Zvezda bi povela 1:0 i verovatno pobedila. Zvezda bi pobegla Partizanu 7 bodova i već možda utabala put ka trećoj uzastopnoj tituli - burnu je reagovao Terzić.

VUČELIĆ SE IZVINJAVAO: Ne odobravam povike protiv Vučića i Kokeze!

Generalni direktor Zvezde je zatim još žešće napao Vučelića i upravu Partizana.

Opet priča istu priču i laže ovaj narod da je Crvena zvezda mezimica države. Pa neka izađe u javnost i neka kaže koliko je para Partizan dobio od države a mi ćemo izneti naše podatke koliko je Zvezda dobila i koliko je dala državi. Neka prestane zajedno sa ovim njegovim saradnicima da laže ovaj narod. Ako ne bude rekao on, mi ćemo izneti sve podatke. Sa tim lažima se mora prestati. Svojim spinovanjem javnosti napravio je atmosferu linča na stadionu JNA u nedelju uveče. Neka su pogledaju tviter nalozi onog Vuletića, TV emisije onog Pantića i ostale izjave Vučelićeve i njegovih saradnika u poslednjih nekoliko meseci ili godina. Da bi zaštitili svoje fotelje u Partizanu, napravili su od sebe žrtve kao alibi za svoju nesposobnost. Da bi se opravdali pred svojim navijačima, napravili su ambijent u javnosti da država hoće da ugasi Partizan, a onda zbog mira u kući uslovljavaju tu istu državu i reketiraju je - rekao je Terzić.

IZNEĆU TAČNE CIFRE KOLIKO SMO PARA DALI ZVEZDI I PARTIZANU, PA NEKA NAROD VIDI KO JE ČIJI LJUBIMAC I KOLIKI JE VUČIĆ PEDER! Predsednik Srbije oštro odgovorio na priče o favorizovanju pojedinih fudbalskih klubova od strane države!

Prema njegovim rečima, Partizan bi bio deo prošlosti da nije bilo pomoći države.

Ono na derbiju je bila refleksija tog pripremljenog terena. Ono je ličilo na poziv na bunt protiv nekih nevidljivih sila koje navodno žele da unište Partizan. A neće da kaže da bi taj isti Partizan sa njim na čelu već bio uništen da mu nije bilo države i državnih para. Sedam dana su pravili tenziju po medijima o našem penalu protiv Inđije, da li je faul bio na liniji ili nije. A onda dovedu Partizanovca da sudi derbi i opljačka Zvezdu. To nisu 3 boda, to je 6 bodova jer je to njima 3 više a nama 3 manje i otvoren put ka tituli. Umesto da se posle ove pljačke zavuče u mišju rupu i ćuti, on ide po televizijama i nastavlja sa propagandom da je Partizan žrtva ovog sistema. Sram te bilo Vučeliću i daleko ti lepa kuća i od mene i od srpskog sporta - zaključio je Terzić.

Bura na Topčiderskom brdu ne preti da prestane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Pa valjda se sećate ko je i šta bio taj Vučelišlć,šta je radio i čime se bavio,a malo toga zasluženog dobio 2000-te.

tosa

pre 4 godine

A gde je bio Terza tri godine. Za njega je dobr samo sudija koji krivičnu prijavu drži u fijoci.

cane

pre 4 godine

dali treba uopste komentarisati izjave ovog pa I onog drugog strucnjaka u "fudbalu" . Sramota je sto su oni uopste tu gde jesu. Asto se tice Partizana i Zvezde njima treba ukinuti svaku pomoc drzave i usmeriti klubovima u kojima nema stranaca.

Siniša Škarica

pre 4 godine

Svađa između Crnogoraca. Ako nema Srbina da vodi CZ, onda ne treba ni da postoji.

Dragan

pre 4 godine

Više je nego očigledno da i jednoj i drugoj strani nije mesto u sportu, pogovotovo u fudbalu gde se okreće veliki novac. Mali komentar vezan za Agrobanku. Zadatak stečajnog upravnika je da obezbedi sva potraživanja koja su evidentirana u momentu pokretanja stečajnog postupka. U ovom slučaju umesto da zahteva celokupnu naplatu duga i time obezbedi veću stečajnu masu stećajni upravnik olako se odriče sume od nekoliko miliona evra. Ko je u svemu tome kumovao reći će, nadam se nadležni organi u dogledno vfreme. Ova prepucavanja dovode do opasnih raslojavanja u državu i neophodno je, pre nego što dodje do većih neprilika, da država preduzme neophodne mere i odstrani sve one koji rade u tom pravcu. A Terziću da li je bilo neophodno kupovati za velike pare strance koji će očigledno odigrati samo utakmice u medjunarodnim takmičenjima.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija