• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2019

11:14

ZAŠTO JE BEN LJUT? Mrkela objasnio šta se desilo sa napadačem!

Crvena zvezda

ZAŠTO JE BEN LJUT? Mrkela objasnio šta se desilo sa napadačem!

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde El Fardu Ben ljut je na klub što ga nije licencirao za Ligu šampiona

Crvena zvezda je planirala da proda El Fardua Bena, ali se to nije desilo. Ben se nije dogovorio sa klubom koji je bio zainteresovan za njega, pa se na kraju vratio u Zvezdi, 

Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih, kaže da bi se reprezentativca sa Komorskih sigurno našao na evropskom spisku da se znalo da će odustati od odlaska u Emirate.

CRNO-BELI ĆE BITI BESNI! Zvanična odluka Sudijske komisije: Sudija je POGREŠIO, NIJE BIO FAUL nad Stojkovićem!

OČEKUJE NAS SPEKTAKL PROTIV BRATSKOG KLUBA! Tomane jedva čeka meč sa Olimpijakosom!

 

- Pričao sam sa njim i on najbolje zna da nema ništa sporno. Crvena zvezda je imala potpisan ugovor sa Al Vahdom iz Emirata, ostalo je samo da i Ben to uradi. On je otišao tamo i na kraju se nije dogovorio sa Al Vahdom. Da se dan ranije znalo da neće potpisati, bio bi sigurno na spisku igrača koje Zvezda računa za Ligu šampiona - kazao je Mrkela za Novosti.

DOBRE VESTI ZA ZVEZDAŠE! Utakmicu protiv Olimpijakosa moći će da gleda cela Srbija!

BIO JE GOL, NIJE BIO GOL, BIO JE, MA NIJE....Evo šta Iliev, Milijaš i Đurović kažu o situaciji koja je UZBURKALA JAVNOST!

 

Osvrnuo na njegovu izjavu da je ljut što nije licenciran.

- Ne znam da li je ta izjava interpretirana kako treba. Nikome iz Crvene zvezde nije palo na pamet da ga izopšti sa tog spiska, niti bi dovodili igrača na njegovoj poziciji da smo znali da se neće dogovoriti sa Al Vahdom. Ben je bio naš jako važan igrač prošle i ove sezone u borbi za Ligu šampiona i svi bismo voleli da i sada možemo da računamo na njega u mečevima sa Olimpijakosom, Totenhemom i Bajernom - uverava Mrkela.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija