• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2019

11:56

POTRESI NA "MARAKANI"! Ben prozvao čelnike: Nisam hteo da odem iz Zvezde, niti sam tražio novac!

Crvena zvezda

POTRESI NA "MARAKANI"! Ben prozvao čelnike: Nisam hteo da odem iz Zvezde, niti sam tražio novac!

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde El Fardu Ben revoltiran je što ga klub nije licencirao za mečeve u Ligi šampiona

Inače, spisak je UEFA predat u periodu kada je on završavao transfer u Emiratima. Do transfera ipak nije došlo, Ben se vratio na "Marakanu", ali bez mogućnosti da igra u elitnom takmičenju.

Šta se dogodilo objasnio je i Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih.

- Nikome iz Crvene zvezde nije palo na pamet da ga izopšti sa tog spiska, niti bi dovodili igrača na njegovoj poziciji da smo znali da se neće dogovoriti sa Al Vahdom. Ben je bio naš jako važan igrač prošle i ove sezone u borbi za Ligu šampiona i svi bismo voleli da i sada možemo da računamo na njega u mečevima sa Olimpijakosom, Totenhemom i Bajernom - uverava Mrkela.

ZAŠTO JE BEN LJUT? Mrkela objasnio šta se desilo sa napadačem!

DOBRE VESTI ZA ZVEZDAŠE! Utakmicu protiv Olimpijakosa moći će da gleda cela Srbija!

 

Posle Voždovca je besnim komentarom poručio da je dokazao da je i dalje potreban Zvezdi, iako ga nisu licencirali za Ligu šampiona. Navijači su potom objsnili Benu zašto je Zvezda morala da ga otpiše sa spiska za Ligu šampiona. Predočili su mu da je upravo on sam hteo transfer u Emirate za mnogo veći novac, ali je stigao i odgovor Bena.

NE ZABORAVITE KOJI GRB NOSITE NA DRESU! Pantelić veruje u bratski susret sa Olimpijakosom!

MOŽDA (IPAK) U NJEMU LEŽI SPAS!

 

- Prijatelju, ko ti je rekao da želim da napustim klub? Prvo, ne želim da napustim klub i drugo, nisam im tražio novac, prihvatio sam ono što su mi ponudili. I ako me poznaješ, znaš da ne igram za novac. Da igram za novac, ne bih bio ovde u Zvezdi, jer sam imao mnogo ponuda koje sam odbio. I ako budem napustio klub, to neće biti zbog mene, biće izbor kluba i ja ću ga poštovati - poručio je Ben.

Foto: Instagram/El Fardu Ben

 


Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija