• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2019

11:55

RODIĆU NEĆE BITI DOBRO! Francuski sudija ponovo na "Marakani"!

Crvena zvezda

RODIĆU NEĆE BITI DOBRO! Francuski sudija ponovo na "Marakani"!

Podeli vest

Crvena zvezda će u drugom kolu Lige šampiona na "Marakani" u utorak od 21.00 dočekati Olimpijakos, a poznato je i ko će deliti pravdu na ovoj utakmici

Francuz Benoa Bastijan biće na centru stadiona, dok će mu  asistenti biti sunarodnici Hičam Hakrani, Frederik Haket i Amauri Deleru.

Inače, Bastijan je delio pravdu i na Crvena zvezda - Arsenal pre dve godine, kada je tim Vladana Milojevića imao prvu priliku da ugosti giganta u grupnoj fazi evropskih takmičenja.

DOBRE I LOŠE VESTI STIŽU IZ ZVEZDE! Ljubimac "delija" neizvestan za Olimpijakos, evo koji stranac je spreman!

GRCI SKUPLJI OD ZVEZDE! Olimpijakos vredi 30 miliona evra više od srpskog šampiona!

Foto: AP/Photo

 

Tada je "nastradao" Milan Rodić, koji je u 80. minutu dobio crveni karton. On je prvo u 32. minutu dobio žuti zbog starta nad Volkotom, prekinuo je tada ontru, a u finišu je udario laktom Kokelana.

ZVEZDA RUŠI BRATSKI OLIMPIJAKOS NA "MARAKANI"! Šampion Srbije u 2. kolu Lige šampiona dočekuje grčkog velikana!

POTRESI NA "MARAKANI"! Ben prozvao čelnike: Nisam hteo da odem iz Zvezde, niti sam tražio novac!

 

U ekipi VAR tehnologije biće Benua Milo i Rudi Buke, sudije će nadgledati Jermen Karen Nalbandijan, delegat je Peter Lundstem iz Finske.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija