• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2019

15:40

CENE PAPRENE, ALI BIĆE "MARAKANA" KRCATA! Ostalo još 9.000 ulaznica za Olimpijakos!

Crvena zvezda

CENE PAPRENE, ALI BIĆE "MARAKANA" KRCATA! Ostalo još 9.000 ulaznica za Olimpijakos!

Podeli vest

U subotu 28. septembra počela je prodaja pojedinačnih karata za utakmicu drugog kola grupne faze Lige šampiona u kojoj Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Olimpijakos (utorak, 21.00 Arena 1, RTS 1)

Cene ulaznica su gotovo utrostručene u odnosu na prošlu godinu, uz činjenicu da su članovi kluba i vlasnici sezonskih karata imali pogodnosti. Sve je to malo uticalo na euforiju među navijačima pre utakmica u elitnom takmičenju u Ljutice Bogdana. 

Da podsetimo, za kompletne ulaznica za severnu i južnu tribinu treba izdvojiti 12.000 dinara, istok centar i zapad bok koštaju 30.000 dinara, dok je cena za zapad centar 36.000 dinara...

SPREMNI ZA BRATSKI DUEL! Olimpijakosov spisak za meč na "Marakani"!

RODIĆU NEĆE BITI DOBRO! Francuski sudija ponovo na "Marakani"!

 

Međutim, iako su cene paprene, prema poslednjim informacijama iz Ljutice Bogdana, kako piše Mocartsport, prodaja je prošla zadovoljavajuće.



 

Isti izvor navodi, pozivajući se na izvore sa "Marakane", da je za utakmicu protiv Olimpijakosa ostalo još oko 9.000 pojedinačnih ulaznica. To znači da je srpski šampion prodao oko 30 hiljada kompleta. Primera radi, prošle godine je prodato 39 hiljada kompleta.

DOBRE I LOŠE VESTI STIŽU IZ ZVEZDE! Ljubimac "delija" neizvestan za Olimpijakos, evo koji stranac je spreman!

"MARAKANA" NIJE RASPRODATA! Počela prodaja pojedinačnih karata za Olimpijakos!

 

To je i maksimum koji Crvena zvezda može da proda, pošto dobar deo ulaznica ide u ruke predstavnicima evropske kuće fudbala, kao i sponzorima u čijem pulu se, između ostalih, nalaze Gasprom, Telekom...Očekuje se da na Marakani bude sigurnih 40 hiljada ljudi u utorak veče, sa tendencijom da stadion na kraju ipak bude pun.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17