• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

30.09.2019

23:35

JESMO PRIJATELJI, ALI HOĆEMO POBEDU! Trener Olimpijakosa objasnio cilj njegove ekipe u duelu sa Zvezdom!

Crvena zvezda

JESMO PRIJATELJI, ALI HOĆEMO POBEDU! Trener Olimpijakosa objasnio cilj njegove ekipe u duelu sa Zvezdom!

Podeli vest

Trener fudbalera Olimpijakosa Pedro Martins rekao je večeras da je prijateljstvo navijača Crvene zvezde i Olimpijakosa lepa stvar, ali da je njegov tim došao u Beograd da pobedi i upiše četvrti bod ove sezone u Ligi šampiona

 

Dugi niz godina uspostavljeno je prijateljstvo između navijačkih grupa dva kluba, ali kako kaže Martins, to mora da ostane po strani.

DELIJE ĆE IZAZVATI KOLAPS U BEOGRADU! Navijači Zvezde i Olimpijakosa najavili korteo prestonicom Srbije!

- Poznate su veze dve grupe navijača, ali za trenera Milojevića i mene je najbitnije da utakmica bude visokog kvaliteta. Prijateljstva su prijateljstva, ali došli smo ovde da pobedimo - rekao je Martin na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Foto: Starsportphoto

Portugalski stručnjak kaže da je meč protiv Crvene zvezde nije odlučujućim za ostanak u Evropi, ali je veoma bitan.

- Nije finale, ali jeste važna utakmica u kojoj se traži dobar rezultat. Ipak, neće da odlučuje.

Prema njegovim rečima nije posebno veliki pritisak na atinskom velikanu.

- Nemamo veliki pritisak, osim derbija sa Panatinaikosom (1:1 prim. aut) imali smo dobre rezultate. Profesionalci su stalno pod pritiskom, nema dana da tako nije jer se uvek traži pobeda kada su u pitanju Zvezda i Olimpijakos.

Foto: Starsportphoto

Martins se naljutio na pitanje grčkih novinara šta bi doneo eventualni poraz Olimpijakosa. "Ne razmišljamo o negativnom rezultatu, ne možemo da idemo sa mislima da ćemo izgubiti", odsečno je odgovorio Martins, dodajući da je Crvena zvezda jako homogena ekipa i kvalitetna. "Imaju puno strpljenja, to se videlo i protiv Bajerna.

Njihov meč protiv Partizana je drugačiji bio u pristupu, moramo da imamo kontrolu lopte i mirni", zaključio je on.

Napadač Migel Gerero ishvalio je prvaka Srbije i stadion "Rajko Mitić". "Znamo da će biti sjajan ambijent, poznato je da je

- Marakana lep stadion, biće teško... Moramo da uživamo, velika je utakmica sutra i bićemo skoncentrisani. Znamo da Zvezda ima veliku istoriju, jaka je na svom terenu, ali isto tako je i Olimpijakos pisao istoriju. Došli smo u Beograd sa jednim ciljem, to je pobeda, bez obzira što je protivnik kvalitetan - poručio je prvi centarfor viceprvaka Grčke.

Utakmica 2. kola B grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Olimpijakosa zakazana je za sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija