• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2019

08:31

HITAN DOPIS! Šurbatović: UEFA i FIFA da omoguće da se meč odigra!

Crvena zvezda

HITAN DOPIS! Šurbatović: UEFA i FIFA da omoguće da se meč odigra!

Podeli vest

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović kaže da postoji problem u organizaciji utakmice između Crvene zvezde i Trepče na Kosovu i Metohiji (sreda, 14.00), ali i da su zbog toga kontaktirali sa UEFA I FIFA

Ekspediciji Fudbalskog kluba Crvena zvezda neće biti dozvoljeno da uđe na Kosovo i Metohiju, kažu vlasti lažne šiptarske države!

Crveno-beli bi danas (14.00, Arena sport 1) u Zvečanu trebalo da igraju meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Trepče, ali Albanci poručuju da neće dozvoliti odigravanje te utakmice!

SPREMNI ZA KUP! Jevtović: Drago mi je što igramo na KiM zbog navijača

ŠIPTARI TERAJU PO SVOME! Salihu: Zvezda nema naše odobrenje da igra u Zvečanu!

- Poslali smo hitan dopis UEFA i FIFA. Obavestili smo ih da imamo saznanja da postoji problem u organizaciji utakmice, odnosno da Zvezda nema dozvolu ulaska na teritoriju Kosova, uprkos tome što su i UEFA i FIFA dale saglasnost da se meč odigra u Zvečanu. Tražili smo urgenciju, da intervenišu i pomognu nam da se utakmica odigra na Kosovu. I UEFA i FIFA su na našoj strani i imaju stanovište da utakmica Kupa Srbije treba da se odigra u Zvečanu i nadam se da će tako i biti - kaže Šurbatović za Informer.

(VIDEO) ZVEZDA STIŽE NA KOSOVO I METOHIJU! Svi jedva čekaju meč, tribine u bojama naše zastave!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija