• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2019

10:19 >> 11:53

(VIDEO/FOTO) INFORMER.RS NA JARINJU! Oglasio se Terzić: Zabranjeno nam je da igramo utakmicu! A onda otkrio kada i gde će se igrati

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) INFORMER.RS NA JARINJU! Oglasio se Terzić: Zabranjeno nam je da igramo utakmicu! A onda otkrio kada i gde će se igrati

Podeli vest

Utakmica Kupa Srbije između Crvene zvezde i Trepče, koja je trebalo da se odigra u sredu u Zvečanu i zvanično je otkazana

Vlada lažne države Kosova je zabranila ulazak crveno-belima, navijačima i novinarima na teritoriju Kosova i Metohije.

Crveno-bele je čak i policija sačekala na administrativnom prelazu Jarinje.

Srpski šampion je stigao na Jerinje u 11.30, međutim, kako je generalni dirketor Zvezde potvrdio, rečeno mu je da je vlada lažne države zabranila crveno-belima ulazak na teritoriju Kosova i Metohije.

Utakmica Zvezde i Trepče bi mogla da bude odigrana u četvrtak u Staroj Pazovi.

 

Foto: Kosovo online

 

Oglasio se Zvezdan Terzić:

- Svedovci ste šta se desolo. Došli smo da igramo utakmicu. Zabranjeno nam je. Kosovske institucije su se oglušile o savet FIFA da se utakmica igra na Kosovu. Kada sam došao prišli su mu predstavnici policije i rekli da je odluka vlade Kosova da nam je zabranjeno da uđemo. Meč će se najverovatnije igrati sutra u Beogradu. Pokazali su da je sve što rade je laž i farsa. Ništa im nije u duhu fer pleja. Ponosan sam na navijače, Zvezda je Srbija, pokazali su to još jednom - rekao je Terzić.

Foto: Kosovo online

 

 

Foto: Kosovo online

 

 

 

 

 

 

 

 

11.59 - Fudbaleri Zvezde se vraćaju u autobus.

Foto: Inforrmer

 

Foto: Kosovo online

 

 

 

Foto: Inforrmer

 

11.54 - Ovacije za fudbalere i trenera Milojevića koji su izašli iz autobusa. 

Foto: Inforrmer

 

11.52 - Šiptari definitivno zaustavili Zvezdu, fudbaleri srpskog šampiona se vraćaju u Beograd. 

11.44 - "Delije" ne odustaju. Tu su vođe, najjače navijačko gnezdo, grmi na Jarinju- Zvezda - Srbija - Kosovo Metohija!

 

 

 

 

 

Foto: Inforrmer

 

11.38 - Šiptari ne daju Zvezdi da prođe! Autobus sa igračima se vraća nazad!

11.34 - Pristigle su i "delije"! Grmi: Oj Kosovo, Kosovo, zemlja moja voljena...

11.30 - Fudbaleri i čelnici Zvezde stigli su na Jarinje! 

11.25 - Uz Informe.rs možete UŽIVO da pratite šta se dešava na Jarinju!

11.18 - Na stadionu u Žitkovcu sve je  spremno za održavanje utakmice.Tribine su ofarbane u bojama zastave Srbije. Sjajni uslovi za fudbal.

 

Foto: Anel Grbović

Stadion u Žitkovcu

11.13 -  Ekspedicija FK Crvena zvezda na putu je prema Kosmetu, gde bi danas trebalo da igra utakmicu Kupa Srbije protiv Trepče, ali je neizvesno da li će do utakmice doći. Zvezdu na Jarinju čekaju predsednik Srpske liste Goran Rakić i pomoćnik direktora Kancelarije za Kuim Petar Petković.

Foto: Informer

Goran Rakić

11.05 - Prema poslednjim nezvaničnim informacijama, postoji opcija da se utakmica odigra u četvrtak u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

11.04 - Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između FK Trepča i FK Crvena Zvezda zabranjena je, potvrdio je ze Kosovo-Onlajn direktor Trepče Bojan Jakšić. 

10. 55 - Kako javlja novinar Informera Zvezda još nema dozvolu da pređe granicu. A kako stvari stoje neće je ni dobiti.

 

10.45 - Na prelazu Jarinje stacionirane su pojačane snage kosovske policije, sa dva vozila specijalne policije, javljaju reporteri Kosovo Onlajn.

Foto: kosovo-online.com

 

10.30 - Prema najnovijim informacijama interventna Kosovske policije krenula je ka Jarinju, kako bi zaustavili fudbelere, stručni štab i čelnike Zvezde.

10.20 - Grupa novinara krenula je rano jutros autobusom ka Kosovu na kup utakmicu Trepča - Crvena zvezda.

Foto: informer

 

Foto: informer

 

(FOTO) "DELIJE" NE MARE ZA ŠIPTARSKE PRETNJE! Navijači Zvezde krenuli ka Kosovu!

 

Foto: informer

 

 

 

HITAN DOPIS! Šurbatović: UEFA i FIFA da omoguće da se meč odigra!

ŠIPTARI ZVEZDI NE DAJU NA KOSOVO! Vlasti lažne države žele da spreče meč Kupa Srbije u Zvečanu!

 

Uefa je inače dala preporuku da se dozvoli igranje utakmice, ali da ona nije obavezujuća.  Generalni sekretar "FS Kosova" Erold Salihu kaže da od toga nema ništa.

Nikada nećemo dati odobrenje za tu utakmicu. Dozvolićemo prijateljske mečeve Zvezdi, Partizanu i drugim klubovima, ali zvaničnih utakmica neće biti - kazao jeza Informer Salihu.

GURNUTA U STRANU ZBOG TOGA ODAKLE DOLAZI! Prvi čovek Juventusa grmeo zbog Zvezde!

ŠIPTARI TERAJU PO SVOME! Salihu: Zvezda nema naše odobrenje da igra u Zvečanu!

 

Njegov zamenik Arijanit Ahmeti kazao je da je kosovskoj policiji izdat nalog da zabrani održavanje utakmice.

Sportski direktor FK Trepča Bojan Jakšić izjavio je, jutros, da je još neizvesno da li će biti odigrana utakmica Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom, iako se svi u klubu iz Kosovske Mitrovice spremaju kao da hoće.

Mi smo se, kao klub, u ponedeljak obratili kosovskoj policijskoj službi sa zahtevom da upravo oni obezbeđuju utakmicu ma stadionu “Trepča”. To je jedino što je zvanično i mi na taj zahtev odgovor nismo dobili. Ostalo smo saznali iz medija, nemamo više zvaničnih informacija. Ne znam kako će reagovati policija. Iz medija smo saznali da zabrana ulaska igrača Zvezde stoji na prelazu Jarinje. Oko 11 časova, po satnici koja je ranije dogovorena, biću na prelazu i znati nešto više - rekao je Jakšić u razgovoru za RTS.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JABLAN

pre 4 godine

Bezobrazluku šiptarskih terorista nema kraja, i pitam se dokle će mo ih više moliti za ono što nije njihovo, već naše SRPSKO. Sa njima više nema pregovora, dići vojsku, policiju, i Srpski narod, i uz pomoć Rusije, Kine I Indije proterati i isterati bagru sa naše zemlje.

Drtagan

pre 4 godine

Njemačka i Amerika su stvorili ovog monstruma od države. Bijedna Merkelica nije ništa manja fašistkinja nego oni iz 1941.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija