• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.10.2019

19:04

POKUŠAĆEMO DA ISKORISTIMO FENEROVE SLABOSTI! Tomić veruje da Zvezda može uz podršku navijača da sruši moćnog rivala!

Crvena zvezda

POKUŠAĆEMO DA ISKORISTIMO FENEROVE SLABOSTI! Tomić veruje da Zvezda može uz podršku navijača da sruši moćnog rivala!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, pred meč drugog kola Evrolige protiv Fenerbahčea, rekao je da od svog tima očekuje veliku borbenost

Crveno-beli su pokazali reakciju posle poraza od Panatinaikosa i u nedelju ostvarili ubedljiv trijumf protiv Primorske u "Pioniru", ali ih u četvrtak očekuje težak posao protiv šampiona Evrope iz 2017. godine.

- Sutra igramo utakmicu protiv jednog od najboljih evroligaških timova. To je jedna ekipa koja svake godine ima cilj da osvoji Evroligu. Dosta su se pojačali, doveli su jednog od najboljih bekova De Kola, tu je Vesterman, Slukas... - rekao je Tomić na konferenciji za medije.

Daćemo, dodao je, sve od sebe da pokušamo da ih dobijemo.

- Prošle godine nam je bio cilj da se vratimo u Evroligu, a ove godine, možda su tu jači klubovi, ali naša velika prednost je 18.000 ljudi u Areni koja ne može da se poredi da sa budžetima drugih ekipa. Igraćemo borbeno, daćemo sve od sebe - rekao je Tomić.

Istakao je i da će koncentracija biti važan faktor na sutrašnjoj utakmici.

- Tražiću od igrača 40 minuta koncentracije, jer ako u Evroligi i dva minuta bude pad u igri, dovoljno je da se izgubi utakmica. Moramo da buddmo koncentirsani 40 minuta i da odradimo naš posao najbolje i da bismo došli do pobede - rekao je trener crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

Uveren da može da se pobedi Fenerbahče - Milan Tomić

Tomić je kazao da se igra tima Željka Obradović ne razlikuje dosta u odnosu na prethodne sezone i dodao da svaka ekipa ima slabosti i da u košarci ne postoji tim koji ne može da pobedi, kao i da će pokušati da iskorite te slabosti rivala.

Crveno-beli će meč igrati u beogradskoj Areni, a Tomić je pozvao navijače da dođu u što većem broju.

- U Areni sam jednom imao priliku da budem gost sa Olimpijakosom. Tada je bilo 20.000 ljudi. To je nešto što se pamti. Pozivam navijače da dođu u što većem broju. Biće nam šesti igrač na terenu - naglasio je Zvezdin trener.

Tomić je upitan i o stanju centra Ognjena Kuzmića.

- Počeo je da trenira sa ekipom, ide sve na bolje. Ne mogu da kažem kada će se priključiti ekipi, ali biće uskoro - zaključio je Tomić.

Meč između Crvene zvezde i Fenerbahčea igra se u četvrtak od 19 sati.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija