• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.10.2019

13:10

POSLE FENERA! Perperoglu: Ovakva igra ključ za celu sezonu!

Crvena zvezda

POSLE FENERA! Perperoglu: Ovakva igra ključ za celu sezonu!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu, posle pobede protiv Fenerbahčea u Evroligi, rekao je da su crveno-beli ostvarili važan trijumf zahvaljujući dobroj igri u odbrani

Crveno-beli su sinoć u drugom kolu Evrolige pobedili turski tim 68:56 pred više od 16.000 navijača u Štark areni.

- Dobra utakmica za nas. Ne mogu da kažem da smo ofanzivno bili odlični, ali odbrana je bila dobra. Nismo dozvolili Fenerbahčeu da se razigra. Ovo treba da nam bude vodilja i u budućnosti. Ponekad igrate dobro, ponekad loše, ali kada je odbrana u pitanju, uvek možete da radite istu stvar i da budete agresivni. Ovakva igra je ključ za nas za celu sezonu. Kada igramo dobru odbranu, možemo da pobedimo. Mislim da imamo odličan defanzivni tim. Važna pobeda za nas - rekao je Perperoglu novinarima posle meča.

(FOTO) "DELIJE" NALJUTILE GLUMCA! Milan Kalinić poslao jaku poruku posle vređanja Nikole Kalinića: Ljudi da li imate mozga?


Grčki košarkaš upitan je i šta je najvažniji deo pripreme meča, koji je Zvezdi doneo pobedu.

- Trener je odradio dobar posao kada je analiza utakmice u pitanju, a mi smo plan sproveli u delo. Naravno, u košarci se prave greške, ali sve u svemu, pratili smo plan koji je trener napravio - rekao je Perperoglu i dodao da je iskustvo bitan faktor u ovakvim utakmicama.

- Ceo tim se dobro pokazao, igrači su odradili sjajan posao i to nam je pomoglo da trijumfujemo. Bilo je zabavno igrati pred našim navijačima. Biće nam potrebni tokom cele sezone - zaključio je Perperoglu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija