• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2019

09:06

CRNOGORSKI POLITIČAR OPLEO PO ĐUKANOVIĆU ZBOG TERZIĆA: Ispratićemo ovaj FAŠISTIČKI REŽIM, Srbi su naša braća, NE PRIZNAJEMO LAŽNU TVOREVINU KOSOVO!

Crvena zvezda

CRNOGORSKI POLITIČAR OPLEO PO ĐUKANOVIĆU ZBOG TERZIĆA: Ispratićemo ovaj FAŠISTIČKI REŽIM, Srbi su naša braća, NE PRIZNAJEMO LAŽNU TVOREVINU KOSOVO!

Podeli vest

Generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću zabranjen je ulazak u Crnu Goru, a primarijus doktor Ivo Đurišić, nekada visoki funkcioner DPS-a, a sada predsednik crnogorske opozicione stranke PUPI, reagovao na izjavu čelnika srpskog šampiona , koji je za zabranu ulaska u Crnu Goru okrivio predsednika Fudbalskog saveza te zemlje Dejana Savićevića

Đurišić smatra da Savićević nije glavni krivac, već da nalogodavca treba tražiti na najvišoj poziciji u Crnoj Gori.

- Savićević je pogrešno targetiran, jer je on običan poslušnik DPS-a. Za sve je kriv Milo Đukanović - kazao je za Kurir Ivo Đurišić.

Zvezdan Terzić je "sleteo" na aerodrom u Tivtu, ali mu nije bilo dozvoljeno da ga napusti, pa se sledećim letom vratio u Beograd.

Terzić je dobrodošao u Crnu Goru. Neka dođe. Ako ne sada, onda kada prođe ovaj fašistički režim - dodao je Đurišić.

MILO ZBOG ŠIPTARA PROTERAO TERZIĆA! Đukanović se sveti Zvezdinom direktoru zbog Stojkovića i Ivanića!

OVO JE SKANDAL! Sudija Nikolić pretio Radomanu zbog komentara utakmice Napredak - Zvezda!

 

 Terziću nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru zbog sumnje da je direktno uticao na odluku fudbalera Zvezde Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da ne igraju za "sokolove" na meču sa tzv. Kosovom.

- Ne priznajemo tu lažnu tvorevinu Kosovo. Cilj mi je da nikada nijedan Srbin ne zaigra protiv te lažne tvorevine. Srbi su naša braća - jasan je Đurišić.

DOLIVA ULJE NA VATRU! Vuletić provocira Terzića posle skandala u Crnoj Gori

OGLASILA SE I CRNOGORSKA POLICIJA! Evo zašto je Terziću ZABRANJEN ULAZAK!

 

Prvi čovek PUPI tvrdi da je svojevremeno učestvovao u transferu Dejana Savićevića iz podgoričke Budućnosti u Crvenu zvezdu.

- Pomogao sam mu prilikom odlaska u Zvezdu, ali ispostavilo se da je on u stvari mali čovek, potrčko - zaključio je Ivo Đuršić.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija