• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2019

07:49

ZVEZDANU TERZIĆU NAMEŠTALI SAČEKUŠU U CRNOJ GORI! Prijatelj mu otkrio šta mu se SPREMA, izbegao je NAJGORI SCENARIO!

Crvena zvezda

ZVEZDANU TERZIĆU NAMEŠTALI SAČEKUŠU U CRNOJ GORI! Prijatelj mu otkrio šta mu se SPREMA, izbegao je NAJGORI SCENARIO!

Podeli vest

Generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću spremana je sačekuša u Crnoj Gori

Kako piše crnogorski portal Borba.me samo zahvaljujući prijatelju koji mu je na vreme signalizirao šta mu se sprema, visoki funkcioner crveno-belih izbegao je najgori scenario.

Određene bezbednosne strukture u Crnoj Gori su, prema saznanjima pomenutog izvora, planirale da fizički napadnu Zvezdana Terzića po izlasku iz aerodromske zgrade, na putu ka Budvi. Srećom, Terzić nije napuštao aerodromsku zgradu u Tivtu i prvim avionom se vratio za Beograd.

Fizički napad na Terzića, bez upotrebe oružja, bio bi predstavljen kao obračun kriminalnih klanova s kojima je navodno Terzić povezan, ali, na sreću, taj scenario nije prošao. Iz MUP Crne Gore je saopšteno da je Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru, ali bez bilo kakvih objašnjenja.
Terzić se po povratku u Beograd obratio medijima:

TERZIĆ IDE U LONDON NA DVE NEDELJE! Generalni direktor Zvezde odlučio da se skloni posle skandala u Crnoj Gori!

ČOVIĆ OSUO PALJBU PO CRNOGORCIMA: Terziću SE SVETE, mnogo je PODMUKLO! Sve je upereno na Zvezdu jer je SIMBOL SRPSTVA!

 

- Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora - Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbila da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa Republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru - rekao je posle skandala Terzić.

Borba dalje ističe da se vodila kampanja protiv čelnika Zvezde.

- Podsećamo da je crnogorska fudbalska javnost sa Dejanom Savićevićem na čelu optuživala i vodila kampanju protiv Terzića, a povodom Tumbakovićevog odbijanja da vodi reprezentaciju Crne Gore na utakmici sa reprezentacijom takozvane države Kosovo - navodi portal Borba.me.

CRNOGORSKI POLITIČAR OPLEO PO ĐUKANOVIĆU ZBOG TERZIĆA: Ispratićemo ovaj FAŠISTIČKI REŽIM, Srbi su naša braća, NE PRIZNAJEMO LAŽNU TVOREVINU KOSOVO!

SAVIĆEVIĆ JE TRAŽIO DA MI ZABRANE ULAZAK U CRNU GORU! Terzić se oglasio: Ono od Šiptara je očekivano, a ovo od Crnogoraca je...

 

Inače, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nalazi se u Londonu. Čelnik crveno-belih otputovao je u glavni grad Engleske tokom vikenda i tamo će ostati dve nedelje.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija