• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2019

13:50

VELIKI NAKLON ZA VELIKOG ČOVEKA! Nenad Krstičić pomogao herojima sa Košara!

Crvena zvezda

VELIKI NAKLON ZA VELIKOG ČOVEKA! Nenad Krstičić pomogao herojima sa Košara!

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde, a danas AEK-a, Nenad Krstičić napravio je gest za poštovanje, pošto je finansijski pomogao dvojici junaka sa Košara koji se bore sa brojnim problemima i hroničnom besparicom

Naime, grupa navijača Crvene zvezde iz Koteža organizovala je turnir u malom fudbalu u tom beogradskom naselju, a kompletan prihod bio je namenjen ljudima koji su se 1999. godine borili sa teroristima i NATO snagama.

Pomenutim herojima potrebni su lekovi, odeća, kao i ogrev za predstojeću zimu... "Delije" iz Koteža su organizovanjem turnira uspeli da skupe deo novca koji im je potreban za osnovne životne potrebštine, prenosi Mocartsport.

(VIDEO) ZVEZDAŠI, STIŽE! Crveno-beli poslali misterioznu poruku, NAVIJAČI U TRANSU!

(VIDEO) KOSOVO - SRBIJA! Grmljavina na Terazijama, srpski i grčki navijači zajedno!

 

Veliki deo dao je bivši fudbaler Crvene zvezde. Veliki naklon za ovaj potez.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija