• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2019

12:10

SPREMA SE PRVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Ovaj igrač je postavio ULTIMATUM!

Crvena zvezda

SPREMA SE PRVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Ovaj igrač je postavio ULTIMATUM!

Podeli vest

Crvena zvezda se polako sprema za zimski prelazni rok, a već sada je jasno ko bi mogao da bude prvi igrač koji će napustiti "Marakanu". Milan Jevtović nije zadovoljan

Jevtović je protiv Trepče igrao na desnom beku i pokazao da se dobro snalazi.

– Gajić je bio povređen, Gobeljić imao reprezentativne obaveze pa sam se našao u drugačijoj ulozi. Nije mi prvi put da igram na desnom beku, dobijao sam šansu na istoj poziciji u pripremnom periodu. Uvek sam spreman da ispunim zahteve trenera, učiniću za tim sve što je potrebno - rekao je Jevtović, a preneo "Sportski žurnal".

ZVEZDIN TRENER POSLE "OSMICE"! Milojević: Draže bi mi bilo da smo igrali na Kosmetu!

Jevtović iskreno priznaje da nije zadovoljan minutažom ove jeseni.

– Rezultati ekipe su dobri, ali nisam mnogo igrao i ne mogu da budem zadovoljan. Videćemo šta će se dešavati do kraja jeseni. Ako se moj status ne promeni sešću da razgovaram sa trenerom i ljudima iz kluba, u tom slučaju moj odlazak je opcija. Bio sam zadovoljan proverama pre prvenstva, nadao sam se da ću više da igram. Ne mogu da budem srećan kad dva meseca nisam na terenu. Velike su šanse da odem ako se situacija ne promeni - dodao je ofanzivni vezista crveno-belih.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Ma samo putuj aga,i ovako od svega toga učešća nema ništa,jer to je samo još jedna kratka eskurzija.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17