• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2019

22:04

PRVO BARSELONA, PA CRVENA ZVEZDA! Evroligaši vole da gostuju crveno-belima u Beogradu (FOTO)

Crvena zvezda

PRVO BARSELONA, PA CRVENA ZVEZDA! Evroligaši vole da gostuju crveno-belima u Beogradu (FOTO)

Podeli vest

Evroliga je sprovela anketu među kapitenima svih 18 učesnika elitnog takmičenja, glasali su protiv koga iščekuju da igraju, ko je najpotcenjeniji košarkaš u Evropi, kojem gostovanju se najviše raduju, protiv koga je najteže igrati...

Na pitanje protiv koga najviše vole da igraju na gostovanju, kapiteni osamnaest evroligaških ekipa najviše glasova dali su Barseloni, pa Crvenoj zvezdi i Panatinaikosu.


Blaugrana" je odnela pobedu sa 27,78 odsto, crveno-beli su zauzeli drugo mesto sa 16,67 procenata glasova, dok treće mesto pripada OAKA areni, odnosno PAO.

Foto: Euroleague.net

 

Kada je u pitanju igrač protiv kojeg najviše iščekuju da igraju, najviše glasova dobio je plejmejker PAO Džimer Fridet sa 38,89 odsto, drugo mesto je pripalo Nikoli Mirotiću 16,67 (Barselona), dok je treći centar CSKA Kosta Kufos sa 11,11 procenata.

ČOVIĆ OSUO PALJBU PO CRNOGORCIMA: Terziću SE SVETE, mnogo je PODMUKLO! Sve je upereno na Zvezdu jer je SIMBOL SRPSTVA!

(VIDEO) EVROLIGA TOP 10! Tu je i Zvezdin Dobrić!

 

Foto: Euroleague.net

 

Na pitanje kojeg košarkašu smatraju da je najveći izazov igrati protiv njega, prvo mesto su podelili Fakundo Kampaco (Real), Nando de Kolo (Fenerbahče) i Brajant Danston (Efes) sa po 11,11 odsto.

Dva najpotcenjija igrača po glasovima kapitena su Kori Higins iz Barselone (16,67 odsto) i Fabijan Kozer iz Real Madrida (11,11). 

Na pitanje protiv koga najviše iščekuju susret kapiteni su najviše glasova dali Šarunasu Jasikevičusu 22,22 odsto (Žalgiris), potom Etoreu Mesini (Armani) i Željku Obradoviću 16,67 (Fener), kao i Pablu Lasu 11,11 (Real Madrid).

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija