• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2019

08:10

IGRAJTE ŠTA GOD ŽELITE! Tomić pred najbitniji tajm-aut odmahnuo rukom i otišao od igrača Zvezde!

Crvena zvezda

IGRAJTE ŠTA GOD ŽELITE! Tomić pred najbitniji tajm-aut odmahnuo rukom i otišao od igrača Zvezde!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su i treći vezani poraz, drugi u ABA ligi za samo nedelju dana i tako već sada imaju jedan neuspeh više nego čitave prethodne sezone na Jadranu

Crveno-beli su izgubili i u Superkupu od Primorske, kao i u Evroligi od Makabija i Panatinaikosa.

TOMIĆ GRMI POSLE PORAZA OD KRKE: Moraju da se donesu neke odluke...

Milan Tomić je na poslednjem tajm-autu pred kraj utakmice seo u želji da postavi poslednji napad, ali onda se ipak odlučio da to ne učini, pa je svojim igračima samo poručio: "Igrajte šta god želite", vidno razočaran.

Dejan Davidovac i Filip Čović su ga gledali doslovno sa nevericom, a Tomić je ustao i odšetao. Kadar je zatim prešao na klupu Krke koja je u tim momentima bila već siguran pobednik.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija