• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2019

18:48

ČOVIĆ ODBIO TOMIĆEVU OSTAVKU! Zvezda ne menja trenera!

Crvena zvezda

ČOVIĆ ODBIO TOMIĆEVU OSTAVKU! Zvezda ne menja trenera!

Podeli vest

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da je situacija u klubu stabilna i da će trener Milan Tomić i dalje nastaviti da obavlja svoj posao na Malom Kalemegdanu

Dan nakon poraza u gostima od Krke, koji je produbio krizu u Crvenoj zvezdi, oglasio se i predsednik Čović koji je potvrdio navode da ostavka Tomića nije prihvaćena.

Situacija u klubu je stabilna. Razgovarali smo sa Tomićem i saradnja se nastavlja. O ostalim stvarima sutra na konferenciji za mediji - rekao je Čović za "Večernje novosti".

Tomićeva smena definitivno neće biti sutra na tapetu kada se Čović bude obraćao novinarima, a šta će biti možemo samo da pretpostavimo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srđan

pre 4 godine

Taj trener nema blage veze, ali nijedan drugi ne bi pristao da ima Čovića Juniora u timu. To je čisti nepotizam.

Sta kriv covek

pre 4 godine

Tomic nema pojma,veciti pomocnik.Ali nije on jadnik kriv sto nezna,Covic pravi ekipu a trenera nikada nema.Partizan jaci za Trinkijerija al to Covic nikako da ukapira.Videcemo dokle.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija