• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2019

22:51 >> 22:50

(VIDEO) ZVEZDINA KATASTROFA U LONDONU! Son i Kejn za Totenhemovu peticu u Engleskoj!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDINA KATASTROFA U LONDONU! Son i Kejn za Totenhemovu peticu u Engleskoj!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Londonu od Totenhema sa ubedljivih 0:5 u trećom kolu grupne faze Lige šampiona. "Pevci" su na krilima sjajnih Harija Kejna i Hjung Min Sona došli do prvog trijumfa u elitnom takmičenju i najavili izlazak iz krize

 

Očekivalo se mnogo, a u Beograd Zvezda stiže prilično osramoćena nakon ubedljivog trijumfa Totenhema u Engleskoj. Verovali su crveno-beli da mogu da iskoriste lošu formu "pevaca", ali se desilo baš ono čega su se pojedini pribojavili - domaći su baš protiv šampiona Srbije iskalili svu negativnu enegriju i sav bes koji se skupio tokom lošeg početka sezone.

(VIDEO) POČAST ZA BUNJU U LONDONU! Englezi se prisetili nekadašnjeg igrača Totenhema i Zvezde!

Nije Zvezda delovalo tako loše, naprotiv, pružili su verovatno i bolju partiju nego u Minhenu protiv Bajerna, ali rezultat 0:5 nikako ne može da bude dobar. Ruku na srce, zaslužili su gosti bar gol, možda i dva, ali se na kraju pamti samo konačan ishod.

Foto: Tanjug/AP

Odlučio je Vladan Milojević da pokuša sa napadima, da ne čeka protivnika već da crveno-beli sami naprave izglednu šansu i nateraju Gazanigu da vadi loptu iz mreže, ali se to na nesreću "zvezdaša" nije desilo.

Totenhem je uradio baš ono na šta je Dragan Džajić opominjao pred put u London, iskoristio je gostovanje Zvezde da se u potpunosti "opasulji" od debakla protiv Bajerna i silnih kikseva u Premijer ligi. Konačno je proradio Hari Kejn, baš kada nije trebalo, a društvo mu je pravio i sjajni Hjung Min Son.

Foto: Tanjug/AP

Već u devetom minutu kapiten Kejn pogađa mrežu i najavljuje težak zadatak crveno-belih na (bar na papiru) poslednjem "teškom" gostovanju u grupnoj fazi ove sezone. Nisu se ni konsolidovali gosti, a Son se već na drugoj strani radovao, da bi se do poluvremena još jednom upisao u listu strelaca u poslednjem minutu prvog dela igre i to baš kad se Zvezda u potpunosti oslobodila i počela da stvara šanse.

Bilo je tada jasno da će bodovi u Londonu biti težak zadatak za Zvezdu. Pokušavali su crveno-beli, raspoloženi Marko Gobeljić često se ubacivao sa boka u napad, ali nije uspevao da ozbiljnije ugrozi Gazanigu. Kapiten Marko Marin ponovo je ostao u senci, mogao je i on do pogotka, ali mu se nije dalo. Probao je svoj šut i Mateo Garsija, ali golman domaćih se nije dao savladati.

Foto: Tanjug/AP

Greške u odbrani Milana Rodića kažnjene su u vidu gola Erika Lamele u 58. minutu koji je najavio katastrofu, a rivala dokrajčio ponovo Kejn svojim drugim golom u 72. za konačan rezultat.

Ako je nešto ove večeri dobro po crveno-bele to je onda pobeda Bajerna u Pireju protiv Olimpijakosa (3:2) čime su Bavarci omogućili Zvezdi da četvrto kolo dočeka na trećem mestu koje vodi u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

TOTENHEM - CRVENA ZVEZDA 5:0 (3:0)

Kejn u devetom minutu i 72. minutu, Son u 16. i 45. minutu, Lamela u 58. minutu za Totenhem

Stadion: Totenhema (London), Sudija: Marko Gvida (Italija)

TOTENHEM: Gazaniga, Orije, Sančez, Vertongen (od 73. Fojt), Dejvis, Ndombele, Sisoko, Son (od 68. Dajer), Ali (od 79. Lo Selso), Lamela, Kejn.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić, Kanjas (od 62. Petrović), Vulić, Garsija, Marin, Van la Para (od 82. Vukanović), Tomane (od 62. Pavkov).

KRAJ!

90. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade.

86. minut - Opao je ritam meča, deluje da obe ekipe samo čekaju poslednji sudijski zvižduk.

82. minut - Poslednja promena i u Zvezdi. Vukanović menja Van la Paru.

79. minut - Poslednja izmena Totenhema. Dele Ali svoje mesto prepušta Lo Selsu.

73. minut - Promena kod domaćih. U igri je mladi Huan Fojt, a van igre izlazi Jan Vertongen.

72. minut - GOOOOL! PETICA TOTENHEMA! Kejn postiže drugi gol na meču i dovodi domaće do prednosti od 5:0!

70. minut - Dobar šut Marina, lopta prolazi pokraj stative. Mogla je Zvezda ponovo da ugrozi gol domaćih.

68. minut - Prva promena kod domaćih. Dvostruki strelac Son izlazi iz igre, a na terenu je Erik Dajer.

67. minut - Najbolja prilika za Zvezdu u drugom delu igre. Mateo Garsija je probao, ali se istakao Gazaniga.

63. minut - Umalo 5:0 i treći gol Sona. Šutirao je Korejanac, a lopta prošla tik pored desne stavie.

62. minut - Dvostruka promena u Zvezdi. Umesto Tomanea u igri je Milan Pavkov, a u Hosea Kanjasa menja Njegoš Petrović.

58. minut - GOOOOL! LAMELA! Totenhem ide ka sve ubedljivijoj pobedi, Orije proigrava Argentinca, a ovaj vrlo lako pogađa za 4:0!

56. minut - Dobra šansa Gobeljića, ali lak posao za Gazanigu.

55. minut - Lamela u prilici, bio je Argentinac blizu gola, ali lopta ide pored gola.

53. minut - Nastavljaju se napadi domaćih. Pokušaj Kejna ide pravo u naručje Borjana.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Poluvreme i u Pireju! Olimpijakos i Bajern posle 45 minuta, 1:1.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

45. minut - GOOOOOL! PONOVO SON! Totenhem vodi 3:0! Sam je istrčao reprezentativac Južne Koreje gotovo 40 metara i pogodio za sada već ubedljivo vođstvo.

36. minut - Velika šansa za crveno-bele! Šutirao je Gobeljić, a loptu skrenuo Marko Marin. Već je bio savladan golman Totenhema, ali lopta ide pored gola.

27. minut - Umalo da Zvezda smanji vođstvo domaćih. Nakon centaršuta Gobeljića šutirao je Radžvin van la Para. Dosta problema je imao Gazaniga da odbrani svoj gol, ali je uspeo da izbaci loptu.

Foto: Tanjug/AP

25. minut - Nova prilika za Totenhem. Šut Lamele, ali oprezan Borjan.

20. minut - Prva šansa za Zvezdu, bilo je blizu. Nakon centaršuta Marka Marina pokušao je Nemanja Milunović, ali njegov udarac ide preko gola.

16. minut - GOOOOL! VEĆ JE 2:0 ZA TOTENHEM! Son sam kao duh na drugoj stativi pogađa na asistenciju Erika Lamele!

14. minut - Mogla je Zvezda sada da zapreti, ali je Marko Gobeljić loše centrirao pa je propala dobra šansa za crveno-bele.

9. minut - GOOOOOL! Nepažnja odbrane Crvene zvezde koju koristi Hari Kejn i posle kornera donosi prednost Totenhemu!

5. minut - Prva prilika na meču za Totenhem, pokušao je Son, ali pravo u Milana Borjana.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

 

 

20.55 - Utakmica se bliži početku, a tako se i tribine pune. Čini se da stadion neće biti krcat, ali je publika počela da pristiže.

20.52 - U isto vreme kad i crveno-beli, Bajern gostuje u Pireju Olimpijakosu. Obaveštavaćemo vas o promenama na tom meču.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stigli smo na stadion Totenhema ? #crvenazvezdafk #crvenazvezda #zvezda #zvezdaježivot #fkcz #czv #ucl

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) дана 22. Окт 2019. у 10:44 PDT

 

20.26 - Tribine stadiona u Londonu ne obećavaju da će biti popunjen do poslednjeg mesta. Navijači su očigledno razočarani lošim rezultatima odlučili da preskoče meč sa Zvezdom.

20.01 - Vladan Milojević odlučio je da Portugalcu Tomaneu ukaže poverenje te ga je uvrstio u prvu postavu, a šansu od početka dobio je i Miloš Vulić. Evo kakvo je stanje što se tiče rezevrnih igrača.

Totenhem: Ostin, Vinks, Dajer, Lo Selso, Fojt, Eriksen, Mura. 

Zvezda: Popović, Ivanić, Pavkov, Babić, Žander, Petrović, Vukanović.

19.45 - Zvezda će po svemu sudeći imati podršku i u Londonu. Zabranjeno je organizovano dolaženje gostujućih navijača, ali slike po gradu nagoveštavaju da su zvezdaši tu.

19.20 - Podsetimo, omladinci Crvene zvezde odigrali su svoj meč sa vršnjacima Totenhema i doživeli veliki debakl. Englezi su bili bolji sa čak 9:2.

19.01 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču trećeg kola grupne faze Lige šampiona između Totenhema i Crvene zvezde. Ekipu Vladana Milojevića čeka težak zadatak protiv poljuljanih "pevaca" u glavnom gradu Engleske. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Londona.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srpski Đojleni

pre 4 godine

Delija, imenica muški rod. značenje reči delija: vezirov vojnik; vojnik u nekoj četi lako oružanijeh konjanika, kojima se četovođa zove delibašy; deli – mahnit, ...

Lala iz Banata

pre 4 godine

Јадне Звездине "звезде"... Па бар да играју наша деца... Него све нека увозна "бофл роба"...!?

shooster

pre 4 godine

I ovo bi se merilo sa dinamom ko najaci klub na balkanu

Aranđel

pre 4 godine

Morala je izgubiti kad je igrala sa 9 igrača, bez Garsije i Kanjasa, a i Milunović ko slina kod tri gola ispada iz linije. U revanšu Pavkov, Pankov i Vukanović i Petrović moraju igrati.

E moj Miloje

pre 4 godine

Promeni prvo pomocnika Kosanovica,on ti odredjuje sastav.Kanjas spor star,Petrovic bolji mladji,brzi.Rodic tele obicno,Zander bolji.Tomane,Laprevara,otkaz.Mada bi Mrkelu trebalo promeniti,koliko promasaja doveo.Gobeljic nezna da igra beka Son stalno sam bio.Katastrofa .Degenek kod prvog gola,kiks,Babicu dati sansu ili Pankovu.

kurto

pre 4 godine

Nista.Nadao sam se da ce Medvedwv doneti tajno oruzje za bombardovanje Totenhema ali corakSHOKANTNO

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59