• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2019

17:52

"DELIJE" NA NOGAMA, ŠPANAC NAJBLIŽI KLUPI ZVEZDE! Uprava crveno-belih pregovara sa osvajačem Evrolige!

Crvena zvezda

"DELIJE" NA NOGAMA, ŠPANAC NAJBLIŽI KLUPI ZVEZDE! Uprava crveno-belih pregovara sa osvajačem Evrolige!

Podeli vest

Crvena zvezda je u potrazi za trenerom posle odlaska Milana Tomića, a najbliži klupi srpskog šampiona je bivši trener Barselone i osvajač Evrolige Ćavi Paskval

Kako prenosi Sport klub, španski stručnjak Ćavi Paskval najbliži je da postane novi trener Zvezde. Uprava crveno-belih je u pregovorima sa stručnjakom koji je 2010. godine sa Barselonom postao prvak Evrope.

Dogovor bi ubrzo trebalo da bude postignut, navodi pomenuti izvor, pošto Crvenu zvezdu u narednih 10 dana očekuje čak pet utakmica u Evroligi i ABA ligi.

PRVA PROMENA! Zvezda se odriče jednog stranca, poznato gde ide!

NJEGA ŽELE "DELIJE"! Evo šta Saša Obradović kaže o preuzimanju Zvezde

 

Foto: APphoto

Ćavi Paskval

Paskval ima 47 godina, a od 2008. do 2016. bio je trener Barselone sa kojom je ostvario najveće uspehe u karijeri. Četiri puta je bio šampion Španije, a tri puta Kup kralja, dok je 2010. u Bersiju u Parizu u saradnji sa Navarom, Lorbekom i Majklom stigao do krova Evrope.

Poslednji angažman bio mu je u Panatinaikosu od 2016. do 2018, a u tom periodu je osvojio dva šampionata Grčke i jedan Kup, ali je smenjen krajem prošle godine.

KARI STIŽE U BEOGRAD! Pešić: Zvezda ima problem, ali i kvalitetan tim!

ŠOK TERAPIJA! Čović poslao upozorenje igračima Zvezde!

 

Zvezda je početkom ove nedelje raskinula saradnju sa Milanom Tomićem, a za prelazno rešenje izabran je Andrija Gavrilović.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija