• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2019

15:12

DEGENEK ODIGRAO 50. MEČ U DRESU ZVEZDE: Salcburg ću pamtiti ceo život!

Crvena zvezda

DEGENEK ODIGRAO 50. MEČ U DRESU ZVEZDE: Salcburg ću pamtiti ceo život!

Podeli vest

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek u utakmici sa Radnikom u Surdulici (5:0) zabeležio je 50. nastup u crveno-belom dresu

Stameni štoper i jedan od komadanata odbrane nije krio zadovoljstvo povodom ove fantastične brojke do koje je stigao za kratko vreme.

Salcburg - za ceo život

Salcburg je ono što se pamti za ceo život. Ušli smo po prvi put sa ovim timom u Ligu šampiona i cela ta atmosfera mi je stvarno ostala u srcu. Veliki broj naših navijača je došlo da nas bodri i kada smo imali dva gola zaostatka nisu prekidali pesmu, nego su još jače i glasnije pevali
Miloš Degenek

- Odigrao sam dosta utakmica i mnogo mi je drago zbog toga, jer sam ja došao ovde da bih igrao i pomagao timu onoliko koliko mogu. Želeo sam da napredujem i da svaka partija bude bolja od prethodne, što sam negde i uspeo. Uvek dajem maksimum, volim da kažem 150 odsto mogućnosti. Drago mi je što sam u kratkom roku stigao do 50 utakmica i neću da stanem na tom broju, već da nastavim da predstavljam Zvezdu, zajedno sa saigračima, kako u Evropi tako i u nacionalnom šampionatu, jer je to ono što priliči tako velikom klubu kao što je Crvena zvezda, da bude najbolja. Koliko god da budem odigrao biću zadovoljan, voleo bih da broj bude mnogo veći i da pokažem da mogu još da pružim našem klubu - istakao je Degenek za sajt kluba.

(VIDEO) POKOŠEN! Zvezdin Vukanović srušio sudiju kao brzi voz!

NAVIJAČ TOTENHEMA RASPAMETIO "DELIJE"! Evo zašto je uzbuđen zbog dolaska na "EVROPSKU MARAKANU"!

 

Izdvojio je i najlepši momenat koji je doživeo u 50 utakmica u Crvenoj zvezdi.

- Definitivno Salzburg. To je ono što se pamti za ceo život. Ušli smo po prvi put sa ovim timom u Ligu šampiona i cela ta atmosfera mi je stvarno ostala u srcu. Veliki broj naših navijača je došlo da nas bodri i kada smo imali dva gola zaostatka nisu prekidali pesmu, nego su još jače i glasnije pevali. Realno, sa ove tačke gledišta, oni su bili kvalitetniji od nas, sezonu pre toga su igrali polufinale Lige Evrope, jednostavno sama činjenica da smo takvog rivala izbacili, sigurno da govori mnogo. Pokazali smo da smo tim i da funkcionišemo kao porodica što se i dan danas jasno vidi.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetio se reprezentativac Australije i na prvi dolazak u naš klub prošle sezone.

- Kada sam stigao pre nešto više od godinu dana u Crvenu zvezdu imao sam želju da igram svaku utakmicu, da se dokažem i pokažem kvalitet, kao i da pomognem klubu koliko god mogu. Vodio sam se time da vratimo Zvezdu na pobednički put, na staze slave gde ona to sigurno zaslužuje. Uz Božiju sreću mi smo to i učinili, naš klub sada igra najelitnije takmičenje drugu godinu zaredom i to je ono što mi uvek izmami osmeh na licu.

(VIDEO) AUUU KAKVA MAJSTORIJA! Pogledajte gol Garsije iz MRTVOG UGLA!

VELIKA ČAST ZA PAVKOVA! Napadač Crvene zvezde dugo će pamtiti meč sa Radnikom!

 

Podvukao je Degenek i da je odmor ono što je jedan od najvažnijih faktora njegovih odličnih igara.

- Oporavak je ono najbitnije. Trudim se da kad imam slobodne dane odmaram kod kuće. Tu mi je najbolji drug koji mi pomaže oko oporavka i uopšteno, kada god mi je nešto potrebno on je tu. Dosta se slažemo i to je ono što mi olakšava posao. Bitno mi je da sam spreman za svaki naredni izazov, jer ne želim da izađem na teren i da ne pružim svoj maksimum, jer nisam takav igrač - rekao je Degenek.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija