• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2019

22:51

LAKŠE SE DIŠE POSLE POBEDE! Gavrilović odahnuo: Postojao je ulog, morali smo da dobijemo!

Crvena zvezda

LAKŠE SE DIŠE POSLE POBEDE! Gavrilović odahnuo: Postojao je ulog, morali smo da dobijemo!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je nakon pobede nad Mega Bemaksom da je postojao veliki ulog za meč sa ekipom Dejana Milojevića

Zvezda je u Železniku savladala Megu sa 88:70, pre svega zahvaljujući odličnom trećom četvrtinom i rolom Dejana Davidovca koji je ubacio 17 poena.

(VIDEO) ZVEZDA SE PROBUDILA U ŽELEZNIKU! Crveno-beli sigurni protiv Meginih "klinaca" za prekid loše serije!

Osim toga, crveno-beli su prekinuli i niz od četiri poraza uzastopno u Evroligi i ABA ligi, zbog kog su i ostali bez trenera Milana Tomića.

- Svi znamo da je večeras bilo najvažnije pobediti, pre svega da bismo izbegli dalji pritisak i eventualne teškoće. Bilo je vidno da je ulog bio, ne mogu da kažem veliki, rano je za takvu ocenu, ali bilo je vidno da je ulog postojao. Bili smo pomalo stegnuti u prvoj polovini, a kada smo posle poluvremena ispravili neke stvari, a pre svega agresivnost i ispoštovali dogovor da na prvom mestu bude odbrana - rekao je Gavrilović na konferenciji posle meča.

Zvezda je u prve dve četvrtine primila 40 poena, postigla četiri više, a u drugom je broj primljenih poena smanjila za deset. U tom periodu igre su naročito došli do izražaja skokovi i izgubljene lopte Mege.

Foto: Starsportphoto

- To govori i 30 primljenih poena u drugom poluvremenu. Da smo ispoštovali zagrađivanje, govori samo njihova četiri ofanzivna skoka, a zna se da su oni ekipa koji mnogo računaju na elemente energije. Veoma ih poštujem zbog toga, moram da priznam da sam se brinuo da li ćemo moći da zaustavimo njihovu energiju i vrlo sam zadovoljan što smo to i uradili - istakao je Gavrilović.

Njegov kolega sa klupe Mege Dejan Milojević kaže da nije bio nezadovoljan utakmicom svog tima uprkos razlici kojom je na kraju ona završena.

- Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi iako bi ovaj rezultat od 18 razlike mogao da govori da sam nezadovoljan utakmicom, nisam. Odigrali smo jedno dobro poluvreme, u četvrtoj deonici smo spustili na 10 i imali promašen šut za tri, da smo tada pogodili možda bi bilo drugačije. Crvena zvezda je to iskoristila, kaznila nas iz kontre i ponovo se odvojila. Mislim da smo pokazali bolju igru, mnogo bolju u odnosu na prva dva kola. Dižemo se i to je važno - rekao je Milojević.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija