• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.10.2019

13:07

NOVI POČETAK! Ponovo otvoren Skijaški klub Crvena zvezda!

Crvena zvezda

NOVI POČETAK! Ponovo otvoren Skijaški klub Crvena zvezda!

Podeli vest

Prigodnim koktelom održanom na stadionu "Rajko Mitić" obeleženo je reosnivanje Skijaškog kluba Crvena zvezda

Domaćin ovog lepog druženja bio je poznati glumac i veliki navijač Crvene zvezde Aleksandar Radojičić, a o klubu i predstojećim kampovima koji će se realizovati u nastupajućoj zimskoj sezoni govoroli su generalni sekretar Sportskog drustva Crvena zvezda Igor Milojević, generalni sekretar Skijaškog kluba Crvena zvezda Uroš Maksimović, kao i poznati olimpijac Slađan Ilić.

NEMCI DIŽU FRKU PRED BEOGRAD! Bajern poslao poruku navijačima: Ovo gostovanje ne prolazi bez opasnosti!

- Podržimo crveno-belu tradiciju zdravog razvoja! Kako i sam slogan skijaskog kluba zvuči - rekao je Radojičić.


Želja Skijaškog kluba je da se mladi uče poštovanju određenih normi i pravila ponašanja, da nauče kako da prevaziđu probleme, međusobno se pomažu i izbore za svoj status u grupi na principu zdrave konkurencije.

Reosnivanje kluba podržali su i drugi zvezdaši kao što su Viktor Savić, Milan Borjan, Zvezdan Terzić, Nenad Milijaš, Marko Kešelj, Dea Đurđević, Dušica Jakovljević, Miloš Petrović Trojpec...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija