• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2019

14:45

ZVEZDA PRED HIMKI! Gavrilović: Pred našim navijačima pobeda je imperativ!

Crvena zvezda

ZVEZDA PRED HIMKI! Gavrilović: Pred našim navijačima pobeda je imperativ!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović, pred meč 6. kola Evrolige protiv Himkija, rekao je da je pobeda u ovom susretu imperativ, nakon tri uzastopna poraza

- Radio sam sedam godina u Himkiju i za taj klub me vežu brojne uspomene, osvojili smo i dva trofeja Evrokupa i radujem se utakmici sa bivšim glavnim trenerom Kurtinaitisom. Na terenu nema prijateljstva, mnogo nam je važna ova utakmica i pobeda u njoj. Svesni smo dobrog "momentuma" i poslednjih rezultata Himkija, ali pred našim navijačima pobeda je imperativ i to na bilo koji način - rekao je Gavrilović za klupski sajt.

Košarkaš srpskog i regionalnog šampiona Dejan Davidovac rekao je da Zvezdu očekuje težak meč, ali da uz podršku navijača mogu da dođu do pozitivnog rezultata.

NEĆE NOĆ VEŠTICA! "Delije" spremaju odgovor, žele da pokvare žurku Evroligi!

- Očekuje nas meč sa ekipom koja je u dobrom ritmu i momentu, koja stiže u Beograd nakon ubedljve pobede nad Panatianikosom u Moskvi. Himki igra dobro ove sezone, zna se da ih predvodi Šved. To je tim koji je ispunjen odličnim igračima na svim pozicijama. Doveli su Mozgova, Jerebka, Jovića, što govori o njihovim ambicijama ove sezone. Mi sa druge strane moramo da budemo konstantni, jer nas je to dosta koštalo u nekim prethodnim utakmicama. Uz veliku podršku sa tribina, ali i našu energiju na parketu možemo do rezultata - rekao je Davidovac.

Meč između košarkaša Crvene zvezde i Himkija igra se sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija