• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2019

19:53

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA DOČEKUJE NOVEMBAR NA PLUS 10! TSC pretio, ali crveno-beli rutinski došli do bodova!

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA DOČEKUJE NOVEMBAR NA PLUS 10! TSC pretio, ali crveno-beli rutinski došli do bodova!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su poraz Partizana od Čukaričkog i pobedom na stadionu "Rajko Mitić" nad ekipom TSC-a 3:1 došli do velikih plus 10 u odnosu na Partizan na ulasku u novi mesec

Zvezda nije propustila šansu da oberučke prihvati kiks večitog rivala nekoliko sati ranije i ne baš lakom, ali nesumnjivo zasluženom pobedom, dođe do dvocifrene prednosti nad Partizanom.

Posle početnog opipavanja snaga Tomane je odlično reagovao i sjajnim udarcem glavom posle centaršuta Marka Marina u 12. minutu doneo svom timu prednost.

Foto: Starsportphoto

Tomane slavi vodeći gol

TSC se nije predavao i nastavio je sa ofanzivnim stilom igre i nakon primljenog gola, ali pokušaju Duronjića i Silađija naišli su na kaznu u 44. minutu kada je udarac Gobeljića zakačio Grabež i zatresao sopstvenu mrežu.

Ovakav splet okolnosti omogućio je Zvezdi da mnogo opuštenije uđe u drugo poluvreme i od prilično monotonog perioda igre meč je ušao u neizvesnost nakon autogola Žandera u 63. minutu, pa se utakmica potpuno otvorila.

Neizvesnost je trajala svega 15-ak minuta kada je Zvezda iz tropotezne akcije Marin-Žander-Simić stigala do trećeg gola i otklonila svaku dilemu kada je reč o pobedniku meča.

Foto: Starsportphoto

Simić potvrdio pobednika

Zvezda posle 14 kola ima četiri boda više u odnosu na prvog pratioca, ekipe Čukaričkog, šest u odnosu na Vojvodinu i 10 nad Partizanom.

U narednom kolu gostovaće ekipi Proletera u Novom Sadu.

CRVENA ZVEZDA - TSC 3:1 (2:0)

Strelci: Tomane u 12. i Gobeljić u 44. i Simić u 78. minutu za Crvenu zvezdu i autogol Žandera u 63. minutu za TSC.

Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Jovan Šegrt.

CRVENA ZVEZDA: Popović – Gobeljić (od 74. Gajić), Degenek, Milunović, Žander – Petrović, Vulić, Ben, Marin, Vukanović (od 55. Simić) – Tomane (od 69. Pavkov).

TSC:  Filipović – Varga, Skopljak, Grabež, Babić – Tomanović, Tumbasević, Milićević (od 59. Rovčanin), Duronjić – Lukić, Silađi.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Kraj!

90. minut - Igraće se još dva minuta na stadionu "Rajko Mitić".

78. minut - GOOL! Crvena zvezda stiže do 3:1 golom Veljka Simića posle odlične akcije koja je počela sa Marinom, nastavljena je asistencijom Žandera i završena egzekucijom Simića.

Foto: Starsportphoto

Veljko Simić slavi gol protiv TSC-a

77. minut - Crvena zvezda još ne uspeva da postigne treći gol i otkloni dilemu po pitanju pobednika meča.

63. minut - GOOL! TSC smanjuje prednost Zvezde na 2:1 autogolom Žandera. Zvezdin Brazilac je zakucao loptu u svoju mrežu i uneo neizvesnost u ovaj meč.

50. minut - Duronjić iz karakterističnog prodora šutira, ali nedovoljno dobro ni da namuči Popovića.

46. minut - Prilično loš pokušaj Tomanea iz izgledne pozicije u prvoj prilici za Zvezdu u drugom poluvremenu.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme na stadionu "Rajko Mitić".

Poluvreme

45. minut - Završeno je prvo poluvreme.

44. minut - GOOL! Zvezda vodi sa 2:0. Strelac Marko Gobeljić, a lopta je posle njegovog udarca zakačila jednog od defanzivaca TSC-a.

43. minut - Filipović se isprečio i ispred Vukanovića posle sjajnog pasa Bena. Golman TSC-a za sada glavni akter na meču.

41. minut - Slobodan udarac Duronjića završio je pravo u rukama Popovića.

40. minut - Lepa kombinacija Zvezdinih igrača izrodila je šansu za Vulića, ali je vezista crveno-belih bio nedovoljno priseban pred golom Filipovića, koji mu je odlično skratio ugao.

Foto: Starsportphoto

Marin pored Tomanovića

37. minut - Uzvraća i Zvezda. Lep pokušaj Žandera, ali lopta je zakačila samo spoljni deo mreže.

36. minut - Odlična šansa za TSC. Lukić je centrirao sa leve strane, a Silađi je pokušao glavom, međutim njegov udarac je završio pored gola.

- Navijači Crvene zvezde odali su počast preminulom navijaču Aci Radovića, koji je na današnji dan 1999. godine nastradao na večitom derbiju.

30. minut - Nova prilika za Crvenu zvezdu. Filipović je ponovo dobro intervenisao.

23. minut - Ne baš spretan pokušaj Borka Duronjića nakon izborene pozicije za udarac.

Foto: Starsportphoto

Duel Vulića i Tumbasevića

18. minut - Solidan pokušaj Bena posle dobre akcije Crvene zvezde, ali Filipović šalje loptu u korner.

15. minut - Dobar prekid za TSC, ali Popović na oštru ubačenu loptu odlično interveniše.

12. minut - GOOL! Tomane donosi prednost Crvenoj zvezdi 1:0. Portugalac je glavom iskoristio centaršut Marka Marina iz prekida i poslao loptu iza leđa Filipovića.

11. minut - Bez većih prilika u prvih desetak minuta meča. Evidentno je da gosti nisu došli da se brane, već nadigravaju.

Foto: Starsportphoto

Marin u duelu sa Tumbasevićem

4. minut - Sporadičan početak meča na najvećem srpskom stadionu. Marko Marin je izveo prekid, ali je njegov centaršut bio previsok za bilo koga od saigrača u kaznenom prostoru gostiju.

1. minut - Počeo je duel u Beogradu.

17.42 - Poštovani čitaoci, dobro veče i dobro došli na blog gde ćete moći da se informišete o najzanimljivijim detaljima sa meča između Crvene zvezde i TSC-a u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 4 godine

Kalimero kaže: pa to je nepravda pa stvarno....+10. E za to je kriva CZ.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija