• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2019

20:29

NIKO SE OVAKO NIJE NADIGRAVAO SA NAMA! Milojević hvalio TSC, ali čestitao pobedu Zvezdinim igačima!

Crvena zvezda

NIKO SE OVAKO NIJE NADIGRAVAO SA NAMA! Milojević hvalio TSC, ali čestitao pobedu Zvezdinim igačima!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević pohvalio je ekipu TSC-a koja se odlično suprotstavila srpskom šampionu, koji je na kraju rutinski izašao na kraj sa timom iz Bačke Topole i slavio sa 3:1 u 14. kolu Ling long Superlige Srbije

Milojević je čestitao svojim igračima pobedu nad novajlijom u ligi, ali je istakao i način na koji se protivnik predstavio na najvećem srpskom stadionu.

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA DOČEKUJE NOVEMBAR NA PLUS 10! TSC pretio, ali crveno-beli rutinski došli do bodova!

- Rekao sam i pre utakmice da je ovo derbi,. Oni imaju svoj stil igre, hoće da igraju fudbal. Na "Marakani" nema ekipe koja je došla da se ovako nadigrava sa nama. Ovo nam se redovno dešava, primamo gol nakon dva promašena zicera. Zalužena pobeda, česitao bih njima sve što su do sada uradili - rekao je Milojević posle meča za Arenu sport.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija