• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

01.11.2019

19:07

PLAŠIO SAM SE DA SE NE "UKANALI"! Simanićev otac dan posle pobede nad Himkijem progovorio o sinu: Zahvalan sam Tomiću, kod Radonjića je bila katastrofa!

Crvena zvezda

PLAŠIO SAM SE DA SE NE "UKANALI"! Simanićev otac dan posle pobede nad Himkijem progovorio o sinu: Zahvalan sam Tomiću, kod Radonjića je bila katastrofa!

Podeli vest

Otac talentovanog Zvezdinog košarkaša Boriše Simanića, Dragan, rekao je dan posle velike pobede crveno-belih nad Himkijem i sjajnog izdanja svog sina (bio najefikasniji na meču) da se bojao da njegov potomak ne "ukanali" zbog slabe minutaže od starta sezone

Simanić je od početka sezone bio nepravedno skrajnut od strane doskorašnjeg trenera Milana Tomića, ali je sa dolaskom Andrije Gavrilovića na mesto šefa stučnog štaba situacija za Borišu postala mnogo bolja.

Plašio sam se samo da ne uđe u "kanal". Znamo koliko on to teško psihički podnosi. Mimo toga što mi kao porodica verujemo u njega, ali teško je kada ne igraš bez obrazloženja. Tomić ga je prošle godine forsirao, ne mogu ništa loše da kažem o njemu, ali eto, verovatno je on znao neki razlog zašto mu nije dao šansu na početku ove sezone. Verovatno je trener imao neki razlog, mi ne znamo koji je. Boriša je trenirao normalno, ponašao se normalno, sve je bilo ok. Da li je pokušavao da uigrava druge igrače koji su došli ili šta je razlog, ne znam. Njemu je to isto teško palo, jer je bilo bez obrazloženja, nije znao zašto nije ni u 12 - rekao je Simanić senior u intervjuu za Telegraf.

(VIDEO) ZVEZDIN TIHI HEROJ! Tomić ga je zaboravio, može li Simanić da bude Gavrilovićev adut za ostanak na klupi crveno-belih?

Prema njegovim rečima, zamerki na račun Tomića nema budući da je prošle sezone Boriša dobija priliku, za razliku od mandata Dejana Radonjića, koji je bio katastrofalan po minutažu mladog košarkaša.

Ipak, ja sam Milanu Tomiću zahvalan, ipak je kod njega dobio šansu da igra. Igrao je u juniorima kod Dragana Jakovljevića, posle je bilo sve nešto ovo-ono, kod Radonjića je bila katastrofa. Kod njega baš bez razloga nije ulazio i igrao. Mislim da će u nastavku sezone igrati sve više dobijati minuta i prostora i ulogu u ekipi, što je najbitnije. Mi kao porodica znamo koliko on vredi, kakav talenat poseduje, u svakom momentu smo uz njega i dajemo mu maksimalnu podršku - rekao je Simanić i potvrdio da je bio na utakmici.

Foto: Starsportphoto

Boriša Simanić je dominirao protiv Himkija u četvrtak uveče

Dragan Simanić smatra da će u nastavku sezone Zvezda igrati sve bolje kako se "kockice budu slagale".

Mislim da će sve biti kako treba, ima da se poslože neke stvari. Svaka promena malo teže pada, dok se uklopi ekipa, treba vremena da se igrači naviknu na trenera i on na igrače - naveo je on.

ZAPUŠIO USTA SVIMA! Simanić oborio lični rekord Evrolige!

Otkrio nam je da su on i Boriša posle meča protiv Himkija dugo ostali budni i analizirali zajedno meč do sitnih sati.

Pričali smo do pola dva, analizirali smo, vraćali snimak. Boriša je presrećan kao i svi mi, euforija je prisutna. Ali sada treba sve to da se spusti na zemlju, da ne čita mnogo portale i medije, da još jače radi i to je to. Da sluša trenera šta mu govori, jer to je najbitnije, jer ipak on odlučuje kako će igrati i kakvu će ulogu imati u timu - rekao je Simanić senior.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17