• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2019

17:55

NIKAD NE IGRAMO U ISTOM SASTAVU! Van la Para otkrio šta mu se ne dopada u Crvenoj zvezdi!

Crvena zvezda

NIKAD NE IGRAMO U ISTOM SASTAVU! Van la Para otkrio šta mu se ne dopada u Crvenoj zvezdi!

Podeli vest

Zvezdin Holnđanin Radživ van la Para istakao je da se svakog dana oseća sve bolje u crveno-belom dresu, ali da mu se zbog velikog broja stranaca ne dopada što šampion Srbije stalno počinje mečeve u različitom sastavu

Iako još uvek nije pružio igre zbog kojih je doveden čini se da u poslednje vreme prikazuje bolja izdanja, a to je i sam potvrdio u razgovoru za Zvezda TV.

Svakoga dana se osećam bolje. Non stop sam sa kolegama iz kluba koji mi pomažu da se snađem u Beogradu. Došao sam iz Engleske, gde sam morao dosta da se selim, ali otkako sam stigao u Zvezdu sve je krenulo ispravnim tokom. Osećam se veoma lepo i prijatno što sam ovde, a to će mi sigurno pomoći da budem dobar i na terenu - rekao je Van la Para za "Zvezda TV".

On se potom osvrnuo na broj stranaca u Zvezdi i činjenicu da to utiče na izbor startih 11 u najtrofejnijem srpskom klubu.

Trenutno u Crvenoj zvezdi se nalaze osam stranaca. Svi želimo da igramo. Šef stručnog štaba Vladan Milojević donosi odluku ko će igrati, a na meni je, kao profesionalcu, da tu odluku prihvatim. Prioritet mi je da vredno radim i trudim se, da pokažem da imam kvalitet. To je za mene jedna vrsta takmičenja, gde želim sebi da dokažem koliko vredim. Ceo kolektiv, od igrača preko stručnog štaba je odličan. Jedina loša stvar je ta, što ne možemo uvek da igramo u istom sastavu. Moramo da rotiramo, a to je jako težak posao i za Vladana Milojevića koji nema do te mere uigran tim - rekao je bivši krilni igrač Hadersfilda.

PONOSAN SAM NA SVOJU ZEMLJU ŠTO JE POVUKLA PRIZNANJE KOSOVA! Zbog ove izjave Boaćija će voleti čak i "grobari"!

Kako je istakao, nastupom u Ligi šampiona ostvario je san.

Za mene je san bio da igram u Ligi šampiona. Zaista sam presrećan što mi je Crvena zvezda dala šansu da igram u najelitnijem evropskom takmičenju. Imamo idalje šansu da prođemo grupnu fazu, biće teško, ali daćemo sve od sebe da obradujemo navijače i učinimo ih ponosnim. Neverovatno iskustvo za mene je što igram Ligu šampiona u dresu Crvene zvezde. Prelepo je videti navijače kako nas bodre na svakoj utakmici, i u pobedi, ali i u porazu. Oni su uvek iza nas i daju nam maksimalnu podršku. Možemo videti da je u Ligi šampiona nivo i kvalitet fudbala mnogo veći. Što više grešaka napravite, to dajete protivniku više prostora da vas kazni. Greške se na tom nivou ne praštaju i zato moramo biti maksimalno fokusirani. U domaćem prvenstvu nije takav slučaj. Ekipe nisu toliko fizički spremne i uglavnom se brane, što vam daje prostora da odigrate nižim intezitetom. Međutim, nema opuštanja ni u tim utakmicama i kada ste u Crvenoj zvezdi uvek idete na pobedu - proučio je igrač koji je stigao kao poslednje pojačanje u Zvezdu u letnjem prelaznom roku.

ZVEZDIN HEROJ UŠAO U ISTORIJU! Borjan oborio rekord i postao neprikosnoven!

On je stigao i da pohvali navijače.

- Veoma sam prijatno iznenađem navijačima. Oni daju nešto posebno. Njihova energija se prosto oseća na terenu. Naročito kad su utakmice Lige šampiona u pitanju. Bez njih verovatno ne bismo imali prekopotrebna krila, koja su nam neophodna kada loše krene. Prelepo je biti na terenu i slušati njihove pesme, iako ih ne razumem, osećam tu pozitivnu energiju koja nam daje vetar u leđa - rekao je on.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Mislim da on nije igrao ni u sastavu Hadersvilda, u kom je ovaj tim igrao utakmice,pa nije mogao da pokaže klasu,koju mi je evidentno ne prepoznajemo,a ona se negde duboko krije u njemu .

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija