• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2019

22:20

IZLUPALI SU NAS PO ZADNJICI! Beron ogorčen posle poraza od Asvela!

Crvena zvezda

IZLUPALI SU NAS PO ZADNJICI! Beron ogorčen posle poraza od Asvela!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron prilično slikovito je objasnio poraz od Asvela u 8. kolu Evrolige

Zvezda je uprkos plus sedam na kraju četvrtine poražena posle produžetaka, a Beronu je bilo jako teško posle meča da pronađe uzroke poraza.

Teško je analizirati utakmicu, a da prethodno nismo pogledali snimak. Jednostavno, nismo rešavali situacije koje smo morali, a oni su nas izlupali po zadnjici - rekao je jedan od retkoh raspoloženih u taboru regionalnog šampiona.

Posebno začuđujuć bio je poslednji napad Crvene zvezde koji je išao na Dejana Davidovca, međutim Beron nema problem sa tim.

To je bilo skroz u redu, dobili smo promenu odbrambenih igrača, što smo i tražili, tako smo i napali koš. Šteta je što nismo završili na vreme, imali smo situaciju iz drugog plana. Takva je akcija kada se izvuče željeni odbrambeni igrač i napadneš ga prodorom. Da je prošla ’odbojka’, sve bi bilo drugačije - rekao je Beron.

(FOTO) ASVEL UTIŠAO ARENU! Zvezda poražena posle produžetaka, navijači izviždali igrače!

Crvenu zvezdu već u nedelju očekuje novi težak meč, a protivnik u Štark Areni je ujedno i domaćin – Partizan.

Šta da kažem, idemo dalje... Svesni smo da nas čeka velika utakmica, imamo 48 sati da se pripremimo. Ne smemo da dozvolimo da sve ovo utiče na nas. Sigurno nećemo plakati zbog poraza. Sada je važno da odigramo veliku utakmicu u nedelju. Spremni smo da radimo jako već ujutru - rekao je Beron.

Zvezdin Amerikanac je zatim dao viđenje kako će Partizan igrati u nedelju.

- Igraće jako na oba kraja terena. Pokušaće da iskoriste naše slabosti i mane iz ovog meča, a mi ćemo morati da poradimo na tome da budemo bolji u napadu, da lopta ide bolje, da budemo konkretniji i brži. Odbrana je sasvim dobra - rekao je Beron.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija